De nieuwe optische brillen van Serengeti met de prachtige clip-ons

Serengeti bekend van de zonnebrillen en de unieke 3 in 1 technologie en bijna alle modellen zijn mogelijk op sterkte.

EEN UNIEKE 3-IN-1 TECHNOLOGIE
Een kenmerkende eigenschap van de glazen van Serengeti, is de 3-in-1 Technologie. Deze technologie bestaat uit:

Photochromic Technology: Serengeti is een pionier in de ontwikkeling van meekleurende technologie. De fotochromische technologie zorgt ervoor dat de ogen zich overal en altijd kunnen aanpassen aan elk licht, dat donkerder wordt bij fel zonlicht en lichter wordt bij bewolkt weer. Deze technologie is moleculair geïnjecteerd in elke Serengeti-lens.

Sepcial ControlTM Technology: De Spectral ControlTM-technologie beheert selectief lichtgolflengten om een betere verzadiging te geven van wat we moeten zien. Net zoals een audio-equalizer de geluidsfrequentie filtert, zorgt de lens van Serengeti voor de juiste afstemming en filtert het blauw licht, waardoor er meer rood, groen en geel doorheen kan. Landschappen die met andere lenzen vervaagd, saai of vlak zouden zijn, worden gedefinieerd en levendig. Verkeersborden en seinen lijken beter te onderscheiden, terwijl de ogen ontspannen blijven.

Polarization Technology: De polarisatietechnologie van Serengeti onderdrukt
schittering, zodat de drager kan genieten van alle diepte en schoonheid die de wereld te bieden heeft. Wanneer verblinding weerkaatst op de weg, water, sneeuw of vlakke gebieden, kunnen evenwijdige lichtstralen ongehinderd worden doorgelaten, terwijl storend licht wordt gereflecteerd. Hierdoor kan de drager meer helderheid ontdekken, terwijl verblinding en vermoeide ogen worden voorkomen. Sommige van Serengeti’s producten hebben opties voor niet-gepolariseerde lenzen, ideaal voor piloten of professionals met digitale instrumentenpanelen.