Ontdek de mooiste herenmonturen van Morel!

De brillenfabrikant uit Jura onthulde dit najaar zijn drie nieuwe collecties en tal van herenmodellen onderscheidden zich al snel met uitzonderlijk vakmanschap en hoogwaardige materialen. Ontdek een selectie van de mooiste creaties van MOREL voor mannen: een perfecte weerspiegeling van hun expertise.

HALLUM

MOREL presenteert een met zorg gemaakt product dat volledig van aluminium is gemaakt. De geborstelde en prestigieuze afwerking onthult een uitzonderlijk oog voor detail dat dit materiaal opmerkelijk tot zijn recht laat komen. Contrasten in twee tinten voegen de laatste hand toe aan de toch al dynamische en mannelijke esthetiek.

WODSO

Het meer dan honderd jaar oude vakmanschap van MOREL komt tot uiting in dit montuur dat drie materialen naadloos laat samensmelten tot een eersteklas resultaat. In harmonie met de voorkant is in de houten veren een dun blauw metalen rand verwerkt, aangevuld met acetaat voor optimaal comfort.

Met schroefloze scharnieren biedt MOREL een vakkundig vervaardigd montuur.

KARVAG

Deze high-end monturen bevatten de originele carbonveren van MOREL, ongeëvenaarde lichtheid en comfort. Een  uitzonderlijke afwerking.

De nauwgezette aandacht voor detail en kleurbehandeling maken het tot een premium product.

 

PRESS CONTACT
Amélie Morel
a.morel@morel-france.com