Starkey

De vakantieperiode is begonnen en de zon straalt volop!

Terwijl u zich voorbereidt op een welverdiende vakantie, willen we u een speciale boodschap sturen om u een hart onder de riem te steken.

We weten dat u onvermoeibaar werkt, maar laten we ook niet vergeten dat dit het ideale moment is om mensen die op vakantie gaan een Starkey hoortoestel aan te bieden. Want naast het feit dat onze hoortoestellen real-time vertalingen bieden, is onze volledige line-up nu ook IP68 water- en stofbestendig, waardoor ze perfect zijn voor actieve vakanties en zorgeloos genieten van zonnige dagen aan het strand.

Maar dat is niet alles!

We hebben ook de accucapaciteit met 19 procent verbeterd, zodat uw klant langer kan genieten van kristalhelder geluid zonder zich zorgen te maken over het opladen van de hoortoestellen.

En hier komt het spannende nieuws: zodra Apple het nieuwe macOS Sonoma beschikbaar stelt, zullen Starkey Evolv AI hoortoestellen de allereerste hoortoestellen zijn die compatibel zijn met de Apple’s direct streaming functionaliteit. Dit betekent een revolutionaire ervaring voor onze gebruikers en een unieke verkooppropositie voor u als audicien!

Dus terwijl u deze zomer hard aan het werk bent om mensen te helpen hun gehoor te verbeteren, willen we u bedanken voor uw toewijding en professionaliteit. U bent degene die het verschil maakt in het leven van mensen, waardoor ze voluit kunnen genieten van hun vakantie-avonturen en kostbare momenten met dierbaren.

Met warme groeten uit Apeldoorn,

Het Starkey Benelux Team

Starkey Nederland
KIND HOREN | Starkey Benelux
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11   info@KINDHOREN.nl

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | jeroen@kindhoren.nl – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | thom@kindhoren.nl | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | robbert@kindhoren.nl | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | guillaume@kindhoren.nl – 06-430 589 22

www.kindhoren.com
www.starkey.nl