Norwegian Eyewear Benelux presenteert Reyavik Eyes Black Label

Norwegian Eyewear Benelux presenteert met trots Reyavik Eyes Black Label, absoluut vakmanschap met zeer verfijnde details. Deze exclusieve collectie zal selectief gedistribueerd worden.

“De Black Label-collectie is geïnspireerd op moderne en strakke vormen, gecombineerd met subtiele retro-hints. Met focus op heldere kleuren in combinatie met de lichtgewicht veren, elk frame belichaamt de levendige kenmerken en opvallende natuurlijke landschappen van IJsland. “
Luke Wharton, Designer

Reykjavik Eyes is opgericht door de IJslandse designer Gunnar Gunnarsson. Als kind werkte Gunnar in de optiekzaak van zijn ouders waar hij zijn zomervakanties grotendeels doorbracht met het vervangen van gebroken glazen en schroeven. Dit was de juiste voedingsbodem voor Gunnar om uiteindelijk zijn eigen frames te gaan ontwerpen; het begin van Reykjavik Eyes.
Gunnar heeft drie jaar de tijd genomen om zijn oorspronkelijke idee te testen en te verfijnen. Het resultaat is baanbrekend en heeft de grenzen van het frameontwerp verlegd. Reykjavik Eyes wordt gewaardeerd om de combinatie van hoogstaande technologische toepassingen, draagbaarheid en stijl.

 

Meer info: www.reykjavikeyes.com