Online delen helpt!

Uw nieuwe of potentiële klant zoekt al online naar informatie voordat hij bij u een afspraak maakt. Zorg er dus voor dat u te vinden bent! Een mooie website is uiteraard erg belangrijk, maar profiteer ook en vooral van de kracht van social media. Van de mensen tussen 65 en 79 jaar gebruikt maar liefst 68% Facebook en zelfs van de 80-plussers is meer dan 60% hierop actief!

Via de Embrosa-app ondersteunt Unitron u met feitjes, video’s en productinformatie. Voor Optitrade-deelnemers is het gebruik van deze app gratis! Zoek ‘Embrosa’ in de App Store of Google Play Store en download de app gratis.

Inseratm  van Unitron biedt een mooie mogelijkheid om online op te vallen: 80% van de audicienbezoekers vraagt om een kleine oplossing in het oor, dus ook op uw website en op social media wordt informatie hierover gezocht. Deel daarom ook het nieuws over de kleine oplossingen!

Met de komst van Insera, powered by Tempus, is de Stride IHO serie van Unitron beschikbaar geworden binnen de database.

Neem voor marketingondersteuning contact op met Unitron via T. +31 (0)88 600 88 10 of vraag uw vertegenwoordiger naar de mogelijkheden.