Ontdek Marcolin’s nieuwe merk Pucci

Ontdek de nieuwe Pucci Eyewear collectie, waar speelse en elegante ontwerpen samenkomen. Futuristische zonnebrillen en vintage-geïnspireerde brillen spelen met kleur en transparantie. Acetaat monturen met dikke randen contrasteren prachtig met slanke metalen stijlen. Ontdek de iconische visstaartdetails en ervaar de unieke merkidentiteit van Pucci.

Exclusieve openingsaanbieding
Koop 15 monturen en ontvang er 1 gratis. Ter ondersteuning voor de promotie ontvang je in de winkel een banner + POP

Neem contact op met Helma Kuipers voor meer informatie | hkuipers@marcolin.com | M. +31 (0)6 380 763 94
[/av_textblock]

[/av_one_full]

De collectie

Zonnebrillen Collectie

EP0222

Grote, vierkante zonnebril van acetaat voor dames. De dikke, afgeronde randen aan de voorkant worden gekenmerkt door het metalen fishtail-element dat de scharnieren siert en doorloopt op de veren, voorzien van het Pucci-logo.

EP0223

Montuur met een geometrisch ruitontwerp. De dunne metalen veren worden gedefinieerd door de fishtail die de dikke acetaatvoorkant met afgeronde randen verfraait. De moderne look wordt benadrukt door de briljante kleurkeuzes van het model.

EP0224

Innovatieve zonnebril met karakter en een verfijnd ontwerp. Het slanke metalen montuur heeft een opvallend gebogen geometrische voorkant waarop het kleine fishtail-element tegen de rand van de lenzen rust en de veren met acetaatuiteinden vormt.

EP0225

Semi-randloze metalen zonnebril met een vlindervorm. Het ontwerp valt op door een originele wenkbrauwstang die de lenzen en de voorkant omarmt met een elegante, slanke dubbele brug. De lenzen zijn verkrijgbaar in spiegelende of graduele versies die op het montuur zijn afgestemd.

EP0226

Zonnebril met een gedurfde look, geïnspireerd op een cat-eye vorm. Sterke, gebogen lijnen definiëren het metalen montuur met een verfijnd ontwerp van de brug en voorkant. De glanzende en elegante stijl drukt eigentijdse vrouwelijkheid uit.

Optische Collectie

EP5235

Acetaat montuur met een licht vierkante vlindervorm. Het slanke, gebogen silhouet wordt gekenmerkt door het metalen fishtail-element dat de scharnieren siert en doorloopt op de veren, versierd met het Pucci-logo.

EP5236

Browline montuur dat een brede acetaat vormen en wenkbrauwstang combineert met dunne, goudkleurige metalen randen. De veren worden gedefinieerd door het fishtail-element dat de voorkant siert en de nieuwe identiteit van het Pucci-merk en -bril onthult.

EP5245

Acetaat montuur met zachte, elegante lijnen. De cat-eye voorkant wordt gekenmerkt door de metalen fishtail die als functioneel element fungeert als zijscharnier. De slanke veren hebben het kleurrijke Pucci-logo.

EP5246

Groot vierkant montuur met dunne metalen randen. Dit optische montuur, gekenmerkt door zijn verfijning en glamoureuze uitstraling, heeft het nieuwe fishtail-element dat langs de veren loopt om de voorkant te verfraaien met zijn unieke persoonlijkheid.

EP5247

Metalen pilotenmontuur met een verfijnd ontwerp en innovatieve brede dubbele brug. Een slank silhouet definieert de trendy maar verfijnde look van deze optische stijl, gekenmerkt door het iconische fishtail-element dat de voorkant met de veren verbindt. Een comfortabele clip-on laat je deze bril snel omtoveren tot zonnebril.

EP5248

Acetaatbril met een vlindervorm. Het montuur valt op door de gebalanceerde, elegante lijnen en oppervlakken met kostbare sneden en facetten. De veren met het Pucci-logo in een contrasterende kleur benadrukken de jonge, levendige uitstraling van dit model.

EP5250

Optisch montuur dat de klassieke cat-eye voorkant vernieuwt met een grote, ronde vorm. Het slanke ontwerp van deze bril kenmerkt zich door een briljante tweekleurige voorkant en veren in een contrasterende kleur die moderne allure uitdrukken.