Open Marketing Platform campagnes voor december en januari

Het Open Marketing Platform is een dynamische bestelsite (portal) voor marketingcommunicatiemiddelen. Denk bijvoorbeeld aan consumenten(actie)campagnes, winkel- & klantanalyses en verkoopondersteuning. De portal is zo ingericht dat u eenvoudig inlogt en snel uw bestelling kunt plaatsen. U heeft tevens de mogelijkheid om te personaliseren; het is belangrijk om herkenbaar te zijn als afzender én uw eigen identiteit uit te stralen.

Campagnes voor december en januari..
Het einde van het jaar is hét moment om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Altijd een goede redenom uw klantenbestand aan te schrijven en ze op een leuke manier te bedanken of te laten weten dat u een speciale actie heeft, een uitverkoop of een leuk cadeautje. Uiteraard kunt u er ook gewoon voor kiezen uw klanten een gelukkig nieuwjaar te wensen!

Voor de feestmaanden december en januari  raden wij de volgende campagnes aan:

 

U kunt ze bestellen via het Open Marketing Platform door in te loggen met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord die u per e-mail van ons hebt ontvangen.

Wilt u deze maanden graag iets meesturen via huis-aan-huis folders? Graag attenderen wij u op het volgende. Vanuit verschillende hoeken hebben we te horen gekregen dat verzendingen via Sandd niet altijd vlekkeloos verlopen. Als u er zeker van wilt zijn dat uw kerst en/of oud en nieuw campagne aankomt bij uw klanten, zijn er een aantal manieren om verspreiding via Sandd te omzeilen. OMP kan u hierbij helpen en in adviseren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

T. 030 634 31 32     of       E. info@optitrade.nl