Optitrade Day: dé dag voor de zelfstandige opticiens en audiciens

Dé dag voor de zelfstandige opticiens en audiciens in Nederland is de derde maandag van september. Traditioneel de dag waarop wij allemaal bij elkaar komen. Kortom: Optitrade Day!

Voor Optitrade Day 2019 -op 16 september a.s.- heeft u al meerdere keren informatie ontvangen en zoals u ongetwijfeld heeft gezien hebben we een programma samengesteld dat u echt niet wilt missen.

Met echte ondernemers zoals Björn Kuipers (Jumbo) en Erwin Binneveld (Spar), een inkoopspecialist pur sang (Kees Buur van A.S. Watson/Kruidvat) en een deskundige op het gebied van Private Equity (Eric Altmann van ABN Amro) wordt u weer bijgepraat over de ontwikkelingen in onze markt en ervaringen vanuit andere markten.

Optitrade Day is daarom de uitgelezen gelegenheid om ideeën te delen en inspiratie op te doen. De sprekers die we dit jaar mogen verwelkomen werpen een frisse blik op onze branche. Daar willen we graag samen met u naar luisteren en over praten. Uiteraard onder het genot van hapjes en drankjes.

Optitrade maakt zich sterk om de positie van zelfstandige opticiens en audiciens te verstevigen en bestendigen en dat zult u ook tijdens Optitrade Day ervaren. Wij vertellen u deze dag graag over onze korte- en lange termijnplannen waarbij we een aantal (nieuwe en concrete) activiteiten zullen presenteren die zorgen voor deze sterkere positie. Mis dat niet…

Het belooft een informatieve, inspirerende en sprankelende dag te worden en wij nodigen u van harte uit in de bijzondere ambiance van DeFabrique in Utrecht.

Bent u nog niet aangemeld?

Doe dat dan direct, via www.optitrade.nl/optitrade-day.

Wij kijken ernaar uit en hopen op uw komst!