Optitrade ontwerpt Rekening Courant Faciliteit met Swishfund

Het zijn zware tijden. Ook de optiek en audiologie branche hebben te maken met flinke tegenwind. Maar die biedt ook kansen. Want juist nu hebben we de mogelijkheid om vernieuwingen door te voeren. Zo kan dit de tijd zijn om na te denken over nieuwe brilabonnementen, het instellen van hoortoestellen op afstand of bijvoorbeeld de aanschaf van een autorefractor. Daarnaast kunnen we meer tijd gaan besteden aan social media. Online wordt immers steeds belangrijker.

Uiteraard zijn wij ook bezig en zoeken we naar partners die ons en onze klanten kunnen ondersteunen in deze tijden. Zo kan de tegenvallende omzet zorgen voor een teruggang in de cashflow, maar zal binnenkort wel het vakantiegeld moeten worden uitgekeerd. Aangezien de banken niet altijd openstaan voor snelle ondersteuning hebben we contact gelegd met een betrouwbare organisatie die snel een tijdelijke verlichting kan brengen in de financiële situatie (want we verwachten dat binnenkort de omzetten weer zullen aantrekken en daarvan zien we ook al de eerste signalen). Deze organisatie Swishfund heeft ook al in andere branches de ondernemers tijdelijk ondersteund tegen redelijke tarieven en konden bovendien snel reageren. Hieronder wat meer informatie over de organisatie en het aanbod. Samen zijn we scherper.

Rekening Courant faciliteit

De coronacrisis raakt ondernemers hard en wij begrijpen dat deze periode niet makkelijk is. Daarom hebben Optitrade en Swishfund de handen ineen geslagen om opticiens en audiciens te helpen. Samen hebben we een Rekening Courant faciliteit (RC) ontworpen om u de zekerheid te bieden dat u geld beschikbaar heeft voor de vaste lasten.

Swishfund is een innovatieve, online kredietverstrekker. Met hun digitale platform hebben zij al meer dan 3.000 ondernemers een aantrekkelijke alternatief geboden voor bedrijfsfinanciering op korte- en middellange termijn.

Met de RC van Optitrade en Swishfund krijgt u direct tot €250.000 beschikbaar, afhankelijk van uw omzet. De looptijd is 6 tot 12 maanden en u kunt altijd boetevrij vervroegd aflossen. Aanvragen kan in slechts 3 minuten via de link hieronder waarna we zij meer informatie toesturen. Binnen 5 dagen weet u of uw aanvraag is goedgekeurd.

De kosten van het RC zijn wellicht hoger dan u gewend bent van uw huisbankier. Kapitaal aantrekken is voor ons duurder dan voor een bank, zeker in tijden zoals deze. Maak er daarom alleen gebruik van als u het echt nodig heeft.

Heeft u interesse? Swishfund kan nu niet garanderen dat zij voldoende kapitaal heeft voor alle aanvragen, dus meld u snel aan.

Nu Aanmelden

 

Bekijk hier de propositie voor Optitrade klanten.