Phonak – Verwacht: Naída Paradise!

Phonak introduceert na lange tijd weer een echte UltraPower met 675 batterij. Het is het eerste UP toestel ter wereld met universele Bluetooth en meer state-of-the art connectiviteit.

Niets klinkt als het geluid van Paradise

Vanaf 26 februari wordt de succesvolle Paradise serie uitgebreid met de Naída P. Met de modellen Naída P-UP (Ultrapower met 675 batterij) en de oplaadbare Naída P-PR (power model) genieten alle cliënten die een traditionele AHO willen van de Paradise-techniek, voor ski-slope tot zeer zware verliezen. Het vervangt dan ook het Bolero kastje. Door alle connectiviteit kan uw client de hoortoestellen direct koppelen met miljarden Bluetooth apparaten en geniet het o.a. van handsfree bellen, RogerDirect en de bijzonder effectieve Speech Enhancer eigenschap om zachte spraak beter te verstaan.

Volg het webinar van Phonak op donderdag 4 maart a.s.
Op 4 maart verzorgt Phonak van 12h-13h een webinar waarin ze u meer vertelt over alle nieuwe ontwikkelingen die u de komende maanden kunt verwachten, waaronder de Naída P. Hiervoor ontvangt u 5 Star-punten. Meld u aan via onderstaande link:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=AQft8U4pTEChO_gfcH-EWzRqHOAtU8FMupFpEkKdljhUOVhKUDI4R1MxWVoyVFZNMktHN0ZDV1pTMS4u

Together, we change lives!