ReSound ONE Mix & Match Summer Masterclass

U levert geen standaard service. Dus waarom zou u een standaard hooroplossing bieden? In het Mix & Match event krijgt u van GN Hearing alle ingrediënten om uzelf als audicien te onderscheiden met een persoonlijke benadering.

Deze mix kunt u van GN Hearing verwachten:

  • De nieuwste inzichten van ReSound ONE, het meest gepersonaliseerde hoortoestel van GN Hearing
  • Tips & trucs voor aanpassingen
  • De juiste mix om klanten de meest persoonlijke hooroplossing te bieden

Online Event

27/07/2021 – 17.00

Meld u nu aan!

Opladers in ZN

Met de onlangs geïntroduceerde ReSound Key en de Interton Move is het aanbod oplaadbare receiver toestellen ook in ZN sterk verbeterd. In de categorieën 3, 4 en 5 biedt GN Hearing nu deze optie.

Verschillende opladers

GN biedt nu drie verschillende opladers aan. De Premium charger wordt aangeraden voor de vrije markt en de Desktop charger voor de ZN markt. Alle opladers zorgen ervoor dat een volledig opgeladen toestel 30 uur gebruikt kan worden. Zelfs als men de helft van de tijd zou streamen is de gebruiksduur nog steeds 24 uur. Dit is ruim voldoende voor een dag, en dat gedurende 5 jaar. De Premium charger werkt daarnaast als een Powerbank waardoor je de hoortoestellen minimaal 3x kunt opladen zonder stroombron. Omdat het tevens een bewaardoos is, is hij daarmee uitstekend geschikt voor op reis. Ook de snelheid van laden van de chargers is hoog. Binnen een kwartier zijn lege toestellen weer vier uur lang goed te gebruiken.

                 

 

Benieuwd naar het volledig aanbod van GN Hearing? Bekijk dan het ReSound– en Interton Move Portfolio.