CHARMANT GROUP en ESPRIT verlengen hun 25-jarige wereldwijde samenwerking

CHARMANT Group is verheugd te kunnen mededelen dat de licentieovereenkomst met het internationale modemerk ESPRIT is verlengd.
Deze aankondiging is goed getimed aangezien CHARMANT en ESPRIT dit jaar hun zilveren jubileum als zakenpartners vieren. Hun 25-jarige samenwerking heeft tal van stijlvolle monturen en zonnebrillen van top kwaliteit gebracht aan modeliefhebbers over de hele wereld.

Al tientallen jaren heeft de CHARMANT Group een reputatie opgebouwd als ontwerper en fabrikant van brillen, wiens technische vaardigheden en productprecisie gepaard gaan met een gevoel voor stijl en trend. ESPRIT’s positiviteit en toejuiching van saamhorigheid heeft elke dag vreugde gebracht met relaxte, op maat gemaakte, essentiële fashion items van hoge kwaliteit sinds de oprichting in 1968. Beide bedrijven schrijven de levensduur en prestaties van hun partnerschap toe aan gemeenschappelijke waarden en doelen.

“Wij zijn trots op deze 25-jarige reis en kijken uit naar de vele jaren die volgen,” zegt Masao Miyachi, President en CEO van Charmant Group. “Het succes van onze band is te danken aan de intrinsieke meerwaarde van zowel CHARMANT als ESPRIT: wij stellen altijd de behoeften van onze klanten, hoge productkwaliteit, stijl en waar voor uw geld voorop in onze strategie.”

Maria Pambori, SVP Head of Lifestyle van Esprit voegt toe: “Wij kijken ernaar uit de succesvolle samenwerking met CHARMANT voort te zetten en ons assortiment brillen verder te ontwikkelen. Wij waarderen CHARMANT als een betrouwbare zakenpartner met een diepgaande expertise en kennis, evenals het feit dat we beiden het merk begrijpen.”

Charmant Group Benelux
Pelmolenlaan 12-14
3447 GW, Woerden
The Netherlands