Silhouette Betoverend Elegant

Fisher Island en Star Island zijn twee van de meest prestigieuze plekken in de zonovergoten stad Miami. Silhouette vertaalt het exclusieve karakter van die eilanden in de nieuwe randloze zonnebrillen van zijn collectie: SUN 2022. Silhouette is marktleider in ‘rimless’ brillen. Voor deze nieuwe, vederlichte rimless zonnebrillen zocht de Oostenrijkse fabrikant van luxebrillen zijn inspiratie in de elegante en verfijnde wereld van designverlichting. Beide modellen zijn verkrijgbaar met glazen op sterkte, die door Silhouette zelf worden geproduceerd in hun Lens Lab, met de baanbrekende technologie Silhouette Vision Sensation®

Glamoureuze en minimalistische blikvangers
De rimless zonnebrillen doen meer alleen dan puur de ogen tegen de zon beschermen. Als accessoire zijn ze vrouwelijk en belemmeren ze de persoonlijke stijl van de drager niet. De brillen zijn glamourous maar ogen ook minimalistisch en natuurlijk.

 

“Minimalistisch, ultrafijn titanium en opvallende oversized glazen. De subtiele details zoals kleurgroeven en uitsparingen creëren een sterke look.” Zo stralen de uitsparingen tussen de glazen en de brilarmen vrouwelijke charme en elegantie uit. Bovendien benadrukken ze de subtiele finesse van de scharnieren en de brilarmen.”

Roland Keplinger – Head of Design Silhouette

Oversized glazen: charmant vrouwelijk en uiterst verfijnd

Het vakmanschap achter elke Silhouette bril is goed terug te zien in de gefreesde en handgekleurde hoeken van de glazen. De gekleurde hoeken springen in het oog en zetten de vorm van de zonnebril extra in de kijker. De collectie bevat twee nieuwe modellen die – naast de bestaande kleuren – ook verkrijgbaar zijn in de extraverte kleurencombinaties Deep Pink en Black & White. Het model Star Island heeft een glooiende dubbele neusbrug die zorgt voor dynamiek en een unieke look.

Meer informatie:
www.shilhouette.com