Silhouette Momentum collectie

De Momentum collectie, geïnspireerd op de optiek van een horloge, heeft een onweerstaanbaar helder en eenvoudig design. Deze terugkeer naar de essentie sluit perfect aan op het iconische minimalisme van Silhouette. De matte oppervlakken van de brilveren gaan naadloos over in een glanzende rand. Met hun tijdloze stijl zijn deze brillen net als fijne juwelen. Elk model heeft een rand in edelmetaal in diverse kleuren. Voor de mannen bevat het kleurenpalet alle schakeringen van bruin, grijs, blauw en zwart. De collectie telt twaalf modellen, allemaal met een decoratieve ring op de oortips.

Terug naar de essentie – Een puristisch, lineair ontwerp voor een op-en-top stijlvolle look

De glazen op sterkte worden met uiterste precisie geproduceerd in het eigen Lens Lab van Silhouette in Oostenrijk. Hun uitzonderlijke technische kwaliteit getuigt van de zin voor innovatie van het merk. De monturen van de Momentum collectie zijn vervaardigd uit titanium en combineren zo kwaliteit met tijdloos design. In deze modellen voor dagelijks gebruik werden nieuwe scharniertechnologieën toegepast, die de fabrikant van luxebrillen zelf heeft ontwikkeld. Het nieuwe Pin-cision scharniermechanisme is geïnspireerd op de traditionele horlogemakerij. Dit knappe
staaltje van perfecte precisie wordt volledig in Oostenrijk vervaardigd.

 

Deze verbluffende brillen blinken weer uit in lichtheid en comfort, zoals we van Silhouette gewoon zijn. Doordat ze op geen enkel punt drukken, geniet de drager de hele dag door van een onbeperkt zicht. Dankzij hun puristische stijl passen de modellen van de Momentum collectie zich aan elk gezicht aan. Tijdloze allure haalt het hier van kortstondige trends.

De Momentum collectie is vanaf januari 2019 verkrijgbaar. Voor de dames zijn er vijf modellen in stijlvolle, subtiele kleuren: Rose Gold/Highland Gray, Gold/Siena Red, Rhodium/Heather Violet, Rose Gold/Desert en Silver/Côte d’Azure Blue. De mannen hebben keuze uit zeven modellen in Ruthenium Skyline, Rhodium/Sonic Blue, Silver/Pacific Blue, Ruthenium/Cohiba Brown, Titanium/Iceland Black, Golden Dome en Rhodium/Monaco Red.