Starkey – Baanbrekende technologie geeft gebruikers de mogelijkheid om volledig handsfree te telefoneren

 

 

De innovatieve line-up van Starkey toestellen wordt volgende week nóg meer compatibel met iPhone en iPad doordat gebruikers volledig handsfree kunnen telefoneren. Met Starkey’s 2.4 GHz Thrive platform wordt spraak door de hoortoestel microfoons opgevangen en direct naar iPhone en iPad gestreamd.

Tweeweg Audio kan zowel voor telefoongesprekken als met andere apps zoals Microsoft Teams, FaceTime en Zoom worden gebruikt.

Starkey Firmware update

Na een firmware update (Versie 6.11.1.0, voor download klik hier) via de Starkey Inspire Aanpassoftware kunnen de hoortoestellen gebruik maken van het nieuwe LEA2 (Low Energy Audio 2) Protocol. Een mooi moment om hiervoor uw klanten in uw winkel uit te nodigen.

Met het LEA2 Apple-protocol is robuust tweerichtingsverkeer tussen de smartphone en de hoortoestellen mogelijk. Daarnaast is het nieuwe protocol volledig stereo en ook nog eens een flink stuk energiezuiniger!

Apple iOS 15.1 wordt automatisch gepushed bij iPhone en iPad-gebruikers.

Trotse samenwerking met Apple!

Starkey is zich bewust van de toegankelijkheids-problemen waarmee hoortoestelgebruikers soms nog steeds worden geconfronteerd.
Iets dat velen van ons als vanzelfsprekend beschouwen – telefoneren – is vaak nog een barrière voor communicatie en verbinding met anderen. Starkey’s benadering van hoorgezondheid, samen met de krachtige software-updates van Apple, verwijdert de laatste belemmering voor slechthorenden.

Dit is zonder meer technologie waarop hoortoestelgebruikers hebben gewacht en Starkey is trots op om dit nu in samenwerking met Apple te kunnen bieden.

Oók beschikbaar in de ZN Database!

Deze laatste innovatie is niet alleen beschikbaar voor de nieuwe Evolv AI productfamilie die begin 2022 leverbaar is. Want de technologie is ook backwards compatibel met de huidige Livio (AI) Series en daarmee beschikbaar in de ZN Database. Een unieke en bijzondere feature in de markt van de zorgverzekeraars dus.

Samengevat is Tweeweg streamen compatibel met alle Starkey 2,4 GHz toestellen mits voorzien van de laatste firmware versie.

Download de QuickTIPS!

Benieuwd welke Apple-modellen precies compatibel zijn?

Wilt u snel Apple apparaten instellen en instructies lezen om uw klanten te informeren? Of precies zien tot welke functies het bedieningspaneel van de iPhone toegang biedt? Download dan deze QuickTIPS!

Tweeweg Audio wordt uitsluitend bestuurd via de vertrouwde Apple-bedieningselementen. Deze zijn toegankelijk via het drie keer op de zijknop drukken of vanuit het Bedieningspaneel. Tweeweg Audio is gelabeld als “Input Opties”.

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagers Starkey Benelux
Jeroen Douw | jeroen@kindhoren.nl – 06-220 620 70
Guillaume Lapere | guillaume@kindhoren.nl – 06-430 589 22

info@KINDHOREN.nl
www.kindhoren.com
www.starkey.nl