Starkey Muse iQR

Starkey Muse iQR: het enige oplaadbare hoortoestel al vanaf Categorie 3 in de zorgverzekeringsmarkt.

Muse iQR is onze top lithium-ion oplossing en de slimste en kleinste oplaadbare hoortoestel technologie. En Starkey is de enige fabrikant met oplaadbare oplossingen in ZN Categorie 3, 4 en 5.

Muse iQ Rechargeable toestellen gaan 20 procent langer mee en zijn 30 procent kleiner dan andere systemen. Het gebruiksgemak is ongekend. In slechts 3 ½ uur zijn de hoortoestellen volledig opgeladen en het oplaadstation maakt drie keer opladen mogelijk, zonder dat daarvoor een stopcontact nodig is.

Met Muse iQ R oplaadbaar, kunt u uw klanten de slimste oplaadbare hoortoestel technologie ooit aanbieden:

Méér dan € 200,- omzet per klant extra door de verkoop van het oplaadstation!

De prijs van de oplader bepaalt u vanzelfsprekend zelf. De “going” prijzen liggen tussen € 200,- en € 300,-

Deze extra omzet en marge kunt u bij iedere Database verkoop direct realiseren en dat is denken wij – gezien de niet heel gunstige tarieven van zorgverzekeraars – een zeer welkome aanvulling op uw bedrijfsresultaat.

Natuurlijk worden ook de Starkey Muse iQR hoortoestellen én de eventuele receivers geleverd met standaard en gratis vijf jaar fabrieksgarantie! Muse iQR is óók leverbaar als ’s werelds eerste oplaadbare CROS-systeem!

Download hier de Muse QR Professional brochure.

Post de iQR promotiefilm eenvoudig op úw Social Media Accounts!

Om in uw marktgebied Muse iQR te promoten, kunt u hier een filmpje downloaden dat u direct op uw zakelijke Facebook, Twitter of Instagram pagina kunt posten!