Start het gesprek over vrije markt overtuigend met objectief en eerlijk cliëntadvies op basis van de Leefwereldscan van Unitron

Lijkt de vrije markt voor jou onbereikbaar?

Start het gesprek over de vrije markt overtuigend met objectief en eerlijk cliëntadvies op basis van onze Leefwereldscan.

 

Bij de hoortoestelkeuze is de classificatie door het hoorprotocol vaak de eerste stap. Maar wat als je van mening bent dat een beter toestel geschikter is, het is dan niet altijd makkelijk om cliënten te overtuigen een hoger segment te proberen. Dan is er de ideale tool voor jou: de Leefwereldscan van Unitron.

Wij helpen je om met objectieve data een eerlijk en professioneel advies te geven waar jij volledig achter kunt staan. Met de unieke log-it all functie in onze toestellen vertelt de TrueFit aanpassoftware welk techniekniveau het best past bij de leefwereld van de cliënt.  Start dus eerst met een proef met Blu in de database om de Leefwereldscan zijn werk te laten doen. De uitslag van de scan (in TrueFit) geeft jou handvatten om het gesprek over een hoger segment te starten.

“Met Log it all kan ik voor de cliënt eenvoudig zichtbaar maken wat de optimale hooroplossing is.”

Naast een hogere cliënttevredenheid  verbeter je tevens jouw productmix, wel zo prettig natuurlijk.
Heb je hier wel oren naar? Neem dan contact op de accountmanager van jouw regio.

 

Jouw nummer 1 in de database…en opstap naar meer!