Rodenstock – Terugblik DNEye® Membership event

Rodenstock kijkt terug op een geslaagd DNEye® Membership event dat voor de allereerste keer werd georganiseerd op maandag 8 april jl. in De Fabrique in Utrecht.  Thema van het event was focus en dit liep duidelijk als een rode draad door het interactieve dagprogramma. Een fantastische opkomst, vrolijke gezichten, mooi weer, een prachtige locatie, sprekers die er duidelijk zin in hadden om de bijna 200 bezoekers te inspireren en informeren. Kortom, de juiste ingrediënten die een heerlijke dag opleverden.

 

DNEye® PRO: revolutionaire doorbraak

Centraal stond de Nederlandse introductie van de allernieuwste kijkoplossing van Rodenstock: DNEye® PRO. Dr Gregor Esser, Head of Research and Development Optics bij Rodenstock HQ in München vertelde alles over deze tweede stap binnen de unieke en innovatieve DNEye® technologie, die opnieuw een doorbraak binnen de optiek betekent.

Vanaf heden is Rodenstock in staat om de individuele anatomie van het oog te meten en kan als enige glasleverancier wereldwijd deze biometrische meetgegevens overbrengen naar het glas. Standaardwaarden zoals het ‘schematische oog’ volgens Gullstrand zijn na bijna 120 jaar verleden tijd. Met DNEye® PRO ervaart de consument nu het meest persoonlijke en scherpste Rodenstock brillenglas aller tijden.

Focus on your mind

Maar er was meer: Wouter de Jong, auteur van de bestseller Mindgym – sportschool voor je geest, nam het publiek mee op een inspirerende reis. Door wetenschappelijke inzichten af te wisselen met praktische oefeningen, mooie anekdotes, rake citaten en interessante weetjes ontstond er een dynamische setting waarin zelfs de meest nuchtere opticiens aan de slag gingen.

Eye on retail

Sprekers Eef Luchies en Denis Wink hadden hun focus op retail. Zij waren op pad geweest om een aantal enthousiaste zelfstandige ondernemers te interviewen over hun focus, strategie en eigenheid en deelden hun ervaringen met het publiek in een Q&A sessie onder leiding van dagvoorzitter Maureen du Toit

 

Meer weten over DNEye® PRO?

Rodenstock bedankt alle bezoekers voor hun enthousiaste bijdrage aan een succesvol event en is klaar voor de volgende stap binnen DNEye® : het allerbeste maatwerk leveren met DNEye® PRO, samen met haar klanten.  Wilt u meer weten over de voordelen van DNEye® PRO? Neem dan contact op met de afdeling Sales Support via 050 – 54 41 599 of met uw accountmanagers Lenses.

Regio Noord-Midden:                    Karl Hetzel                   +31 (0)6 – 20594331
Regio Midden-West:                      Frank Tiesma              +31 (0)6 – 43888228

Regio Zuid:                                      Sven Berkelmans       +31 (0)6 – 52786950