Tijdelijk EXTRA HOGE KORTINGEN op Starkey Livio (Edge) AI hoortoestellen!

Speciaal voor de komende periode heeft Starkey distributeur KIND HOREN extra voordelig een grote partij Livio (Edge) AI hoortoestellen uit de VS kunnen invoeren. Dit maakt het mogelijk om – voor een tijdelijke periode – een zeer aantrekkelijke aanbieding te kunnen doen met extra hoge kortingen.

De aanbieding geldt van 1 maart tot 1 mei 2022 en gaat uit van uw persoonlijke condities. Geen recht van retour bij deze Garage Sale, maar omruilen voor een andere kleur is wel mogelijk. En natuurlijk altijd inclusief vijf jaar Starkey fabrieksgarantie.

De speciale kortingen gelden voor Livio AI 2000 BTE/RIC en Livio Edge AI 2400 BTE/RIC in zowel oplaadbare als niet-oplaadbare uitvoeringen. Deze toestellen worden geleverd in de Private Markt.

Benieuwd naar Starkey’s Garage Sale?

Houd dan uw brievenbus in de gaten want daarin treft u onze ‘Garagekaart’ aan. Niet ontvangen? Scan dan de QR-code met de camera van uw mobiel om hem heel eenvoudig met een Whatsappje aan te vragen.

              

Maar u kunt natuurlijk ook altijd even Apeldoorn bellen of contact opnemen met uw Accountmanager.

 

Starkey Livio (Edge) AI. Persoonlijk. Praktisch. Prettig.

Livio (Edge) AI is een multifunctioneel hoortoestel dat is gemaakt voor persoonlijk comfort en gemak. Naast de allerbeste geluidskwaliteit maakt dit hoortoestel het leven makkelijker met functies als een ingebouwde virtuele assistent, live vertalen, spraak naar tekst transscriptie, valdetectie en alarmering, zelfcheckfunctie van de hoortoestelprestaties, intuïtieve gebruikersinterface met TAP control bediening en nog veel meer.

Door de automatische first fit procedure programmeert u Starkey Livio (Edge) AI met slechts vier stappen in een handomdraai. En uw klant wordt met de Thrive™ app stapje voor stapje eenvoudig vertrouwd gemaakt met de gekozen features.

*https://nl.wikipedia.org/wiki/Garageverkoop

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Starkey Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11   info@KINDHOREN.nl

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | jeroen@kindhoren.nl – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | thom@kindhoren.nl | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | robbert@kindhoren.nl | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | guillaume@kindhoren.nl – 06-430 589 22

www.kindhoren.com
www.starkey.nl