Unitron en Made For All (MFA) directe connectiviteit

Unitron onderscheidt zich door de universele Bluetooth connectiviteit (MFA) in de hoortoestellendatabase. Direct streaming is de standaard geworden en heeft uiteraard de voorkeur, het direct streamen vanaf een geluidsdrager naar de hoortoestellen (en soms terug), zonder tussenkomst van een extra accessoire.

Binnen de database bieden de Discover Next (DX) toestellen de MFA connectiviteit, zij het met twee te koppelen Bluetooth apparaten waarvan er maximaal één tegelijkertijd verbonden kan zijn met de hoortoestellen. En het maakt hierbij niet uit of u een Android of Apple telefoon gebruikt. Dat noemen we MFA, oftewel Made For All. Dus direct streamen en handsfree te bellen is nu bereikbaar voor een groot publiek, weliswaar met een kleine beperking. In de Blu serie (vrije markt) kan er een stuk meer!

Dankzij het gebruik van de PRISMTM chip in de Blu toestellen, is dit een fluitje van een cent. Er zijn hiermee tot wel acht verschillende Bluetooth apparaten te koppelen, waarvan twee tegelijk verbonden kunnen zijn met de hoortoestellen. Vanaf Spotify stereo muziek streamen, een podcast beluisteren, Netflix kijken, het laatste nieuws horen, handsfree bellen of een gesprek voeren via whatsapp, noem het maar. De wereld ligt aan uw voeten. Unitron biedt Blu aan in de vrije markt, Discover Next (DX) in de hoortoestellendatabase.

Bovenop deze MFA hebben Blu én DX toestellen overigens ook nog eens RogerDirect, zodat u tijdens het gebruik van Roger apparatuur geen neklus of schoentjes nodig hebt voor de ontvangst van het signaal van een Roger microfoon. Hoe fijn is dat?