Waarom zou ik Instagram gebruiken voor mijn bedrijf?

Instagram bestaat al sinds 2010 en blijft nog steeds groeien in het aantal gebruikers. In februari 2021 telde het platform 5,9 miljoen gebruikers in Nederland. Met name onder de tieners/jongeren is het platform populair, maar sinds een aantal jaar is er ook een grote stijging te zien in een leeftijdscategorie t/m 40. Met Instagram vertelt u een verhaal met beelden. Het is een ideaal platform om mooie visuele content te delen op een snelle en overzichtelijke manier met uw klanten/volgers. Zo kunt u bijvoorbeeld een nieuwe collectie laten zien, maar ook een open deur van uw winkel met het bericht dat klanten weer van harte welkom zijn vandaag.

Starten met Instagram is niet lastig. Iedereen kan een account aanmaken. Het enige wat u nodig heeft is een smartphone. Let er wel op dat u een bedrijfsaccount aanmaakt. Op die manier kunt u ook precies zien hoe goed uw berichten presteren en heeft u de mogelijkheid om het account door meerdere mensen te laten beheren.

Als u gebruik maakt van Optitrade Social Media is het nog gemakkelijker. Zij kunnen namelijk samen met u uw Instagramaccount van uw bedrijf koppelen aan uw Facebookpagina. Op die manier bent u zichtbaar op Facebook én op Instagram. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van Instagram via Optitrade Social Media. Ook hierbij zorgen we voor educatieve, leuke en afwisselende content die actueel is. Meer weten of het gebruik van Instagram via Optitrade Social Media? Bel dan naar 035-65 68 222.