Wereldberoemde zangeres schittert in zonnebrillen van Silhouette

Superster en mode-icoon Rita Ora staat bekend om haar gedurfde, glamoureuze looks. Die deelt ze ook regelmatig met haar meer dan 20 miljoen volgers op social media. In haar recentste posts steelt de beroemde zangeres opnieuw de show met de hulp van de verbluffende Sun-collectie voor 2022 van Silhouette.

Adembenemend stijlvol en onvergetelijk glamoureus

Met de Special Edition Futura Dot van Silhouette op haar neus straalt Rita één en al lef uit. Er zijn over de hele wereld amper 1964 exemplaren te koop van deze exclusieve must-have, die het bruisende karakter en het zelfvertrouwen van de zangeres perfect uit de verf laat komen.

Rita koos voor een speelse, vrouwelijke look met accenten in lentekleuren en als ideaal modeaccessoire het model Fisher Island uit de collectie Rimless Shades van Silhouette. Die glamoureuze, verbluffende reeks sleepte met haar exclusieve en moderne uitstraling al een ontwerpprijs in de wacht en is een van de absolute blikvangers in Silhouettes Sun-collectie voor 2022.

In een van de volgende posts schittert Rita opnieuw met een dynamische look, deze keer dankzij betoverende getinte glazen in kosmisch blauw.  Met een subtiel kleurverloop van donkerder naar lichter blauw is de vederlichte TMA style edition het ultieme accessoire voor modebewuste brildragers.

In de voetsporen van muzieklegendes

Silhouette Brand Director Atissa Tadjadod lichtte de samenwerking op social media tussen het merk en de popster met veel plezier toe: “Rita Ora past perfect bij de Futura Dot en de geschiedenis van dat model. Al in de seventies zag je muzieklegendes met de Futura zonnebril, waardoor die is uitgegroeid tot een regelrecht verzamelobject. Rita treedt vandaag in hun voetsporen.”

Tadjadod haalde ook nog even de Rimless Shades-collectie aan: “Rita barst van het lef en zelfvertrouwen. Haar persoonlijkheid weerspiegelt perfect het glamoureuze, opvallende karakter van de randloze Fisher Island-brillen.”

Volg Rita’s Instagramaccount @ritaora en @silhouetteeyewear voor meer nieuws en mooie beelden!*

Instagram Post 1: https://www.instagram.com/p/Cdvjjl6L_u9/

Instagram Post 2: https://www.instagram.com/p/CdvuA4MoBlu/

U kunt hier de instructie downloaden (ENG) om bovenstaande posts op uw eigen social media te delen.

*Deze beelden en teksten mogen NIET voor marketing en andere communicatiedoeleinden (online, offline, verkooppunt, etc.) gebruikt worden. U bent van harte welkom om berichten van Silhouette of Rita Ora rechtstreeks te delen op uw social media kanalen. Aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen heeft over dit onderwerp.