WERTGARANTIE All Risk Flex Food Festijn

Het einde van het jaar komt weer in zicht, maar we zijn er nog niet! Om er samen de laatste weken het beste van te maken heeft WERTGARANTIE vanaf 22 november een ‘smaakvolle’ actie voor u opgezet: het All Risk Flex Food Festijn. Vanaf 22 november tot en met 31 december 2021 ontvangt uw winkel voor iedere verkochte netto All Risk Flex Polis van WERTGARANTIE een Dinerbon cadeaukaart ter waarde van € 5,-. Dit komt bovenop de gebruikelijke vergoeding. Voorwaarde is wel dat in de genoemde periode minimaal 5 polissen verkocht worden.

Brand dus vooral los en bied All Risk Flex aan, want meer polissen = meer bonnen en daar kan lekker van gegeten worden.

Als basis voor de verkochte aantallen wordt uitgegaan van het moment dat de aanvraag bij WERTGARANTIE administratief verwerkt is. In weekenden en tijdens feestdagen vindt geen dataverwerking plaats. Aan het eind van de actieperiode brengen we de Dinerbonnen persoonlijk langs, mits de Corona-maatregelen dit toelaten.

 

WERTGARANTIE Trainingsvideo’s

 

Heeft u behoefte aan extra ondersteuning op het tijdstip waarop het u uitkomt? Download dan nu de trainingsvideo’s! Ideaal voor nieuwe medewerkers, maar ook als opfrismomentje:

  • Trainingsvideo – WERTGARANTIE Bedrijfspresentatie:

https://wertgarantiegroup.sharefile.eu/d-s575b40f1da724dd28792b0b7956eff41

  • Trainingsvideo – WERTGARANTIE All Risk Flex

https://wertgarantiegroup.sharefile.eu/d-scc93ed976de64257a87c59b10dd92c63

 

 

Uiteraard staan ze ook voor u klaar tijdens één van de seminars (www.wertgarantienederland.gr8.com) of kunt u contact opnemen met uw WERTGARANTIE accountmanager.

 

 

WERTGARANTIE wenst u heel veel succes! Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via onderstaande gegevens:

 

Telefoon: 088 – 2500 650

E-mail: zakelijk@wertgarantie.com