ZieHoor.nl

Nieuwe website die consument verbindt met lokale opticiens en audiciens

Bij Optitrade zoeken we altijd mogelijkheden om de aandacht te vestigen op de zelfstandige opticiens en audiciens. Ook willen we consumenten prikkelen daadwerkelijk bij de zelfstandigen te kopen.

De nationale campagnes vanuit Optitrade Retail Marketing (ORM) zijn daarvoor uitstekende middelen. Om deze campagnes nog steviger te promoten en de zichtbaarheid van de deelnemers te vergroten, hebben we een nieuwe website gelanceerd: ZieHoor.nl. Aan deze site worden landingspagina’s gekoppeld met de campagnes van ORM. Hierdoor kunnen we landelijk eenvoudiger én sneller een groter publiek bereiken.

Een voorbeeld:
Consument Marije ziet een leuke advertentie voor de Zo’n Zin-campagne op Libelle.nl. Ze klikt op de advertentie en komt terecht op de landingspagina ziehoor.nl/acties. Hier staat uitgebreide informatie over de bewuste campagne, met daarbij een kaart van Nederland. Door het intikken van haar postcode of woonplaats ziet Marije direct welke zelfstandige opticien bij haar in de buurt meedoet met deze campagne. Ze klikt op de naam van de winkel en krijgt vervolgens de locatie en openingstijden te zien. Nu weet ze precies waar ze moet zijn om gebruik te kunnen maken van deze actie.

Bezoekers van de landingspagina zien alleen de deelnemende winkels

Veel bezoekers zullen niet verder kijken dan de landingspagina die gekoppeld is aan ziehoor.nl, zoals in het voorbeeld hierboven. Om de betrouwbaarheid van de website te waarborgen, is het echter wel noodzakelijk om te laten zien welk bedrijf aan deze site gelinkt is. Vandaar dat er enkele pagina’s zijn toegevoegd waarop wordt uitgelegd dat Optitrade de initiatiefnemer is. Ook leggen we het accent op lokaal kopen, en hoe belangrijk het is om dat te doen. Om aankopen bij de zelfstandige opticien en audicien te stimuleren, worden álle klanten van Optitrade standaard kosteloos toegevoegd aan deze website, dus – anders dan op de landingspagina’s – niet alleen degenen die meedoen met de campagne van dat moment. Een pluspunt voor u, omdat consumenten hierdoor weten waar ze lokaal loyaal kunnen kopen.

Wilt u liever niet dat uw winkel op deze pagina wordt vermeld? Stuur dan een bericht naar retailmarketing@optitrade.nl en wij zorgen daarvoor.

Hebt u vragen over ZieHoor.nl en uw vermelding op deze website? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Momenteel staat deze site nog niet live. Aankomende vrijdag als de campagne start zal de site ook bereikbaar zijn. Klik hier en neem en neem een kijkje op de pagina.