Zin in de uitdagingen van 2020!

Namens het voltallige Optitrade-team wens ik u een prachtig en succesvol 2020, zowel zakelijk als privé.

Wat ons betreft, wordt het een jaar waarin we onze gezamenlijke uitdagingen met fris elan tegemoet treden om de marktpositie van de zelfstandige opticiens en audiciens verder te versterken.

Dat betekent dat we naast de voortzetting van onze huidige activiteiten een aantal nieuwe initiatieven introduceren.

Uiteraard ligt de focus hierbij consequent op het creëren van traffic naar de winkels, het verbeteren van de prijs-kwaliteitverhouding én uitbreiding van het aanbod hierin, het ondersteunen van goed winkelmanagement door aanlevering van de juiste cijfers en vermindering van de administratieve druk.

De activiteiten die hiervoor concreet worden ingezet, zijn onder meer de koppeling met verkoopcijfers, het automatisch inboeken van nieuwe producten, Optitrade Social Media, Hoorzorg.nl en het open marketingplatform.

Zoals we in september jl. tijdens Optitrade Day bekendmaakten, focussen we nog sterker op samenwerking met partijen die wezenlijk kunnen bijdragen aan onze doelstellingen. Alleen door gericht samen te werken, kunnen we onze positie in de markt behouden én verstevigen.

Samen met onze leveranciers, gespecialiseerde partners en klanten gaan we deze activiteiten tot een succes maken, zodat we onze gezamenlijke missie volbrengen.

U zult in 2020 veel van ons horen en we hopen ook vaak van ú te horen.

Maak er een mooi jaar van!

Jan Weber

Algemeen Directeur.