Dynamische monturen bij Ad Lib

bericht3De monturen van Ad Lib zijn geïnspireerd op de trends binnen de kunst, sport en technologie. Het hoogwaardige titanium zorgt in combinatie met de functionele ontwerpen voor lichte, prettig draagbare brillen.

De mannencollectie van dit seizoen heeft zowel volledig omrande als nylor monturen. De brillen zijn geïnspireerd op de wielen van sportauto’s, met hun scherpe, dynamische profielen. De grafische kunst van de jaren tachtig vormde de inspiratie voor de dessins.

AB3160U Dit hoekige model is verkrijgbaar in zwart, bruin, donkergrijs en zeeblauw, met een fel kleuraccent op de bovenkant van de rand.

AB3161U Dit vierkante nylor montuur is gemaakt van buitengewoon licht titanium en heeft een fel kleuraccent aan de bovenkant van de rand en aan de binnenkant van de veren. Verkrijgbaar in bruin, donkergrijs, grijs en zeeblauw.

AB3162U Een dynamisch titanium montuur met een hoekige uitsparing in de tweekleurige veren. De veren in zwart, bruin, donkergrijs en zeeblauw hebben ieder een eigen contrastkleur aan de binnenzijde.

AB3163U Door de uitsparing in de veren zijn de contrasterende kleurencombinaties goed zichtbaar. Verkrijgbaar in zwart, donkergrijs, grijs en zeeblauw.

 

Voor meer informatie: Charmant Group Benelux – Lisette Veldhuis – 0348-416646 – lisette@charmantgroup.nl – www.charmant.com