Nieuws, acties & ontwikkelingen ketens

Kapitaalinjectie van twintig miljoen voor Ace & Tate: ‘In 2020 zwarte cijfers’

Ace & Tate heeft over 2017 een verlies van 6,4 miljoen euro in de boeken geschreven. Dat blijkt uit de jaarrekening van het Nederlandse brillenmerk. Een jaar eerder was er nog een tekort van 4,3 miljoen euro. Ondanks het oplopende verlies maakt Ace & Tate zich geen zorgen over zijn voortbestaan. Het brillenmerk wordt gesteund door zijn aandeelhouders, die afgelopen april een lening van ruim 1,6 miljoen euro afsloten. Een maand later werd die lening uitgebreid met nog eens 4,3 miljoen euro. Lees verder..

Bron: Retailtrends.nl

GrandVision koopt optiekketen van El Corte Inglés

Optiekconcern GrandVision neemt Óptica2000 over van de Spaanse warenhuisketen El Corte Inglés. De overname biedt de optiekketen nieuwe groeimogelijkheden en vergroot het marktaandeel van GrandVision in Spanje, zo laat het moederbedrijf van onder meer Eye Wish en Pearle woensdag weten. Óptica2000 heeft 106 winkels in Spanje en twee in Portugal. El Corte Inglés zou de winkels verkopen om zijn schuld te verminderen, melden financiële bronnen aan zakenkrant CincoDías. Welk bedrag er met de overname gemoeid is, is niet bekend. Lees verder..

Bron: Retailtrends.nl

Acties optiek & audiologie

  • Hans Anders komt met driedubbelvoordeel (2e en 3e bril gratis) of 50% korting op je hele bril.
  • Hans Anders: 0,- eigen bijdrage op beide hoortoestellen.
  • Specsavers: tijdelijk ontvangt u 50% korting op alle monturen vanaf €79.
  • Pearle: krijg een gratis 2e bril en geef de 3e cadeau. De 2e bril mag dezelfde waarde hebben als de 1e bril. Voor de 3e bril ontvang je een cadeaubon.

Brillencollectie van wereldberoemde will.i.am bij Specsavers

De wereldberoemde muzikant, innovator, futurist en filantroop will.i.am liet zijn creatieve brein ditmaal los op zijn andere grote passie: brillen. Speciaal voor Specsavers creëerde hij een exclusieve collectie met zijn eigen unieke signatuur. De collectie bestaat uit veertien monturen (tien heren- en vier damesmodellen) en drie zonnebrillen, uitgevoerd in acetaat en/of roestvrij staal. Iedere bril is voorzien van flexibele scharnieren en enkele subtiele, maar zeer kenmerkende innovatieve details. Lees verder..

Limited edition collection van Pearle voor € 100,-

Pearle heeft een limited edition collection met 128 unieke tijdelijke monturen. Een collectie ontwikkeld met prachtige ontwerpen, die helemaal passen binnen de laatste trends in eyewear. Een Limited Edition trendy bril met premium enkelvoudige glazen op sterkte is verkrijgbaar voor €100. Een multifocale Limited Edition bril met premium glazen op sterkte is verkrijgbaar voor €300. Lees verder..