Open Marketing Platform: SUN campagnes 2021

De zon laat zich steeds meer zien, we beginnen ons vrijer te voelen, trekken meer naar buiten, en hoogstwaarschijnlijk gaan de terrassen binnenkort ook weer open. Hét moment om te communiceren met uw klanten. Daarom hebben wij nu de nieuwe SUN campagnes voor u klaar staan. Laat uw klanten weten dat de nieuwe collectie zonnebrillen in de winkel hangt en dat u een aanbod heeft voor iedereen!

De campagne bestaat uit diverse communicatiemiddelen zodat u op elk kanaal zichtbaar bent, of het nu online of offline is. En, leuk nieuws, we hebben het SUN magazine omgetoverd tot een prachtige zomerkrant. Met lifestyle informatie, alles over optiek en ruimte voor leveranciers om te adverteren. Natuurlijk is ook deze gedeeltelijk of volledig te personaliseren.

Onze ervaringscijfers: kopende respons ligt tussen de 6 en 12%!

SUN campagne tabloid – Een nieuwe kijk

Lifestyle informatie, optiekinformatie, aanbiedingen, leuke weetjes …kortom echt een lees- en bewaarexemplaar. En, zoals u van ons gewend bent, is deze krant gelinkt aan een mooie direct mail campagne met e-mailmomenten en filmpjes die online gebruikt kunnen worden. Kortom, maak indruk in uw verzorgingsgebied!

Matdatum: 28/29 mei 2021. Deze actie loopt t/m eind juli, met iedere 2 weken een actie.

Bekijk hier de zomerkrant 

 

Zonnebril op sterkte – Klaar voor de zon!

Een simpele campagne met een groot effect. Dat is deze direct mailing eventueel in combinatie met e-mailings om de klanten die het afgelopen jaar een bril gekocht hebben, te voorzien van een zonnebril op sterkte. Natuurlijk in dezelfde sterkte als hun gewone bril! Een effectieve wijze om uw klant te voorzien van een tweede bril.

Deze actie kan elke maand opgestart worden gedurende de zomerperiode. Eerste matdatum is 1 mei. Kopende respons 2020 > 15%!

Meer informatie over deze campagne vindt u op het Open Marketing Platform.

 

Hulp nodig met bestellen?

Dit jaar is er genoeg te kiezen. En natuurlijk is het mogelijk om de gekozen campagne te personaliseren met uw eigen informatie en aanbiedingen om uw klant te verleiden. Graag helpen we u met de juiste keuze maken. Neem contact op met ons via marcom@optitrade.nl. Bent u uw inlogcode kwijt of heeft u nog geen inlog ontvangen? Mail dan ook naar marcom@optitrade.nl.