Starkey

 

 

 

Starkey introduceert met de Signature Series het kleinste oplaadbare maatwerk hoortoestel, dat kunst en technologie combineert. Dit innovatieve product biedt een oplossing voor gebruikers die discretie waarderen, aangezien het stigma rondom hoortoestellen en zichtbaar hoorverlies nog steeds aanwezig is.

De Signature Series verandert dit beeld door hoortoestellen te transformeren in een discreet en stijlvol gadget. Het biedt gebruikers de keuze om hun hoortoestel te tonen of discreet te houden, terwijl het maximale geluidsbeleving en moderne features biedt.

Méér kracht, méér mogelijk

Klein maar fijn dus. Toch gaat de discretie beslist niet ten koste van helder en levensecht geluid. Dat is te danken aan de prestaties van de Neuro Sound Technology waarmee de werking van de hersenen wordt nagebootst. Om precies te zijn: het deel van de hersenen dat geluidstrillingen verwerkt. Met 80 miljoen geluidsaanpassingen per uur, kent dit toestel dan ook de laagste ruis ooit. Het resultaat is een ongeëvenaard helder en levensecht geluid zoals de natuur het heeft bedoeld. Met meer kracht, is meer mogelijk.

 

 

Uitzonderlijk geluid, absoluut onzichtbaar

Zoals we weten is de oorschelp net zo uniek als een vingerafdruk, waardoor op maat gemaakte hoortoestellen altijd de beste pasvorm bieden.

Starkey’s Signature Series omvat drie modellen. Het CIC R model, ’s werelds kleinste oplaadbare, op maat gemaakte hoortoestel, dat waterdicht en duurzaam is met een oplaadduur van 38 uur.

Klanten die liever geen oplaadbaar toestel kiezen, kunnen beter uit de voeten met de CIC NW. Door de op de chip geïntegreerde DNN accelerator is nu Edge Mode + beschikbaar op deze CIC.

Het IIC-model biedt uitzonderlijk geluid en maximale onzichtbaarheid. Starkey’s hoortoestellen zijn nu kleiner, comfortabeler en stijlvoller, waardoor schaamte overbodig is en gebruikers indruk kunnen maken of hun gebruik discreet kunnen houden.

Persoonlijke voordelen voor uw klant, maar óók voor u!

Starkey’s Signature Series biedt maatwerkoplossingen die perfect zijn afgestemd op de individuele behoeften van uw klanten.

Elk individu is uniek, wat betekent dat geen twee paar oren hetzelfde zijn. Een op maat gemaakt hoortoestel past daarom altijd beter dan een standaardmodel. Bovendien klinken op maat gemaakte hoortoestellen nog natuurlijker en zijn ze gemakkelijker in en uit te doen.

De voordelen voor uw klanten zijn overduidelijk. Maar voor u als professional biedt high-end maatwerk ook een uitstekende kans om zich te onderscheiden van andere audiciens in de markt. Want met de Signature Series onderstreept u in belangrijke mate de professionaliteit van uw eigen vakmanschap en levert u een bijdrage aan de hoogwaardige beleving van uw bedrijf.

Een professionele deepfit afdruk vormt daarbij de basis en de training hiervoor verzorgen wij eventueel graag voor u of uw medewerkers in uw eigen winkel. Samen met de zeer gunstige inkoopcondities en marges voor uw winkel, maakt dit de nieuwe Signature Series buitengewoon aantrekkelijk!
ODownload hier de brochure.

Starkey Nederland
KIND HOREN BV | Starkey Benelux
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11
info@KINDHOREN.nl

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | jeroen@kindhoren.nl – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | thom@kindhoren.nl | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | robbert@kindhoren.nl | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | guillaume@kindhoren.nl – 06-430 589 22

www.kindhoren.com
www.starkey.nl