Uw onderneming financieren bij ABN AMRO

De detailhandel verandert snel! Online verkoop neemt toe, de zoektocht naar gemak en juiste prijs/kwaliteit verhouding. Toch blijft de fysieke winkel belangrijk. Naast de online oriëntatie blijft de consument tenslotte ook gevoelig voor beleving, persoonlijke benadering en contact. Wat wil mijn klant? Waar is hij naar op zoek? En hoe help ik hem daarbij? Data om het gedrag van uw klanten te volgen en te voorspellen wordt belangrijker. Uw onderneming wendbaar houden. De Retail sector kenmerkt zich door diversiteit met een veelvoud aan branches. Elke branche heeft zijn eigen kenmerken, ontwikkelingen en bijbehorend consumentengedrag. Dat vraagt om een specialist met veel kennis en ervaring, zodat u uw klanten gericht maatwerk kunt bieden.

Bovenstaande geldt zeker ook voor de optiekbranche en audiologie branche. De online concurrentie wordt steeds groter, maar u kunt het verschil maken met het bieden van kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. Dit blijft van groot belang voor uw klant!

Als u wilt starten of groeien met uw winkel, is specifieke kennis van de optiekbranche en de ontwikkelingen daarin, van groot belang. ABN AMRO beschikt over deze kennis en kan u  optimaal adviseren bij uw financieringsvraag.

Door ons jarenlange partnership met Optitrade is ABN AMRO dè sparringpartner die u zoekt!  Onze klantadviseurs gaan graag met u in gesprek over de financieringsmogelijkheden. Ook over onderwerpen als verzekeringen en betalingsverkeer denken wij graag met u mee.

Zo biedt ABN AMRO een totaaloplossing waarmee u de plannen voor uw onderneming kunt verwezenlijken. Wij ontzorgen zodat u uw klanten optimaal kunt blijven bedienen.

Meer weten? Neem contact op met Ronald Mol, relatiemanager Franchise Clients, ABN AMRO. E: franchise.clients@nl.abnamro.com. Tel. 020-6282261.