Aanvragen Vecozo certificaat

Naar aanleiding van de mailing vanuit Menzis blijkt dat er enige onduidelijkheid is over de te nemen stappen.

Doormiddel van onderstaande uitleg hopen we u iets meer duidelijkheid te verschaffen. Klik op de links om de acties te voltooien.

 

Stap 1: Check of dat u klant bent bij Vecozo. Is dit niet het geval? Meld u dan aan.

Stap 2: Vraag een persoonlijk certificaat aan: (https://www.vecozo.nl/support/aanvragen-wijzigen-swp/softwarepartijen/hoe-vraag-ik-een-persoonlijk-certificaat-aan/)

Stap 3: Instaleer het certificaat: (https://diensten.vecozo.nl/certificaatbeheer/site/PersoonlijkCertificaatUitgeven/Identificeren)

Stap 4: Autoriseer het certificaat: (https://login.vecozo.nl/broker/select/authn)

Stap 5: Vul het aanvraagformulier in van Menzis om te vragen of ze een contract willen aanbieden: (https://www.menzis.nl/zorgaanbieders/contact/formulier/zorgaanbieders-vraag)

Stap 6: Accepteer het contract in het zorginkoopportaal: (https://login.vecozo.nl/broker/select/authn)

Let op: Om in te loggen hebt u een geïnstalleerd persoonlijk VECOZO certificaat nodig dat geautoriseerd is voor het Zorginkoopportaal.

 

Wanneer u ondanks de uitleg toch niet verder komt kunt u contact opnemen met Vecozo, (Tel: 0134-625641) ze staan u graag te woord enkel door de drukte op dit moment is de wachttijd langer dan normaal.

 

Optitrade Zorgdeclaraties & Menzis

Om in 2023 voor Menzis te kunnen blijven declareren via uw vertrouwde Optitrade Zorgdeclaratie platform (Icodis), dient u met hen als individuele opticien een contract af te sluiten. Menzis zal u binnenkort individueel aanschrijven indien u hiervoor een bepaalde actie dient te ondernemen. Wij kunnen dat helaas niet voor u doen omdat Menzis een individueel contract wil hebben met u als winkel. De declaraties kunnen we daarna vanzelfsprekend wel voor u verzorgen.