Signia AX: up-to-date met updates

Signia AX hooroplossingen hebben zich bewezen in de markt. Het platform is continu in ontwikkeling zodat het altijd naadloos past bij de behoefte van uw klant. Met behulp van firmware updates van de hoortoestellen en updates van de Signia app komen er steeds nieuwe mogelijkheden voor uw klant bij. Denk hierbij aan nieuwe features en functionaliteiten die voorheen niet mogelijk waren, zoals autoEchoShield in galmende ruimtes, eWindscreen om plotselinge fluctuaties in windruis nog sneller te elimineren en een nieuwe geluidsverwerking waarin het eigen stemgeluid naadloos wordt meegenomen.

Ook op het gebied van connectiviteit zijn er aanpassingen doorgevoerd, die ervoor zorgen dat als de smartphone software wordt geupdate het hoortoestel een stabiele connectie behoudt. Maar denk ook aan nieuwe mogelijkheden met Signia MyWellbeing, om uw klant te motiveren de hoortoestellen te dragen met My Conversations, My Weartime, My Steps en My Activities.

En niet te vergeten: Signia Assistant, “de audicien in de broekzak van uw klant”. Dit diep neurale netwerk leert realtime van miljoenen gebruikers wereldwijd en geeft steeds op basis van nieuwe inzichten adviezen voor een optimale geluidsinstelling in de hoortoestellen.

Signia Augmented Xperience, hooroplossingen die in de tijd steeds slimmer worden!

Link naar het complete artikel op de scientific library

https://www.signia-library.com/scientific_marketing/unlocking-quality-of-life-benefits-through-firmware-and-apps/