Adam en Eva | Nina en Mark met neubau eyewear

neubau eyewear breidt zijn collectie uit met twee nieuwe modellen in het luxesegment (verkoopprijs: € 279) onder de namen Adam en Eva.

De brillen op sterkte zijn afgewerkt met een nieuw scharnier waarin het neubau-logo subtiel werd verwerkt – een primeur. Het Squanto-montuur van Adam verrast met zijn donkere kleur en veeleer hoekige vorm in de pantostijl van de jaren twintig. Maar de subtiele vlindervorm van Eva hoeft zeker niet onder te doen: het baksteenrode montuur met blauwgroene afwerking trekt gegarandeerd de aandacht.

Beide modellen scoren dan weer met een zijdeglanzend oppervlak en een maximaal draagcomfort. Lees hier het persbericht.

 

The Wire Sun – Nina en Mark

The Wire collectie van neubau eyewear wordt groter! De zonnebrillen Nina en Mark doen helemaal denken aan de seventies. Tijdloze retrochic met een moderne twist. De nieuwe modellen maken indruk door de prachtige, haarscherp afgewerkte uitsnijdingen en de manier waarop de verschillende kleurschakeringen in elkaar overvloeien.

Echte must haves voor iedere zonnebrilliefhebber!

Lees hier het persbericht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de PR & Marketing Manager van Silhouette Benelux, Sandra van Renterghem T. +32 3 – 248 24 50, E. s.vanrenterghem@be.silhouette.com, M. +32 477 – 27 96 38.