Charmant – Ad lib – bewegende kleuren, stadse vrijheid

Ad lib haalt het beste uit de Japanse technologie en Europees design en combineert dit tot een geavanceerde, hoogstaande en on-trend collectie monturen die meedeinen op het ritme van mode, kunst en urbane genot. ad lib: de naam zegt het al—wees vrij—wees spontaan, wees jezelf met bewegende kleuren!

De ad lib monturen van het nieuwe seizoen zijn een combinatie van een hippe urbane stijl en de superieure titaniumkwaliteit van het merk en versnellen de ontwerpfilosofie met de hippe straat- en atletische invloeden. De voorstukken zijn licht in gewicht, slank, flexibel en gemaakt voor een ultiem draagcomfort. Deze fijne modellen zijn zeer indrukwekkend op het gebied van mode met een vintage touch, minimalistische details en dynamisme lijnen die op smaakvolle wijze zijn verwerkt in trendy vormen. Kleurenselecties sluiten de deal met gedurfde klassiekers die streven naar frisse, sobere en heldere kleuren.

Heren
AB3308 Dit ad lib-montuur leeft en ademt de stadse vrijheid en spontaniteit door een licht, edgy profiel en kenmerkende veerdecoraties. Het titaniummodel heeft een superflexibel bèta-titanium scharnier dat de flexibiliteit van de veren verbetert en de atletische uitstraling van de stijl bevordert.

AB3309 Bekijk de minimalistische lijnen en sportieve inspiratie van dit ad lib herenmontuur. Het trendy, licht afgeronde vierkanten voorstuk is gemaakt van gewichtloos titanium. Alle aandacht wordt gevestigd op de gesneden lijnen op de veren die een actieve uitstraling aan het montuur geven. Het bèta-titanium scharnier garandeert grote flexibiliteit en maakt het optimale comfort van deze look compleet.

AB3310 Brilontwerpers duiken in de retro-trend uit de jaren 70 met dit slanke herenmontuur van ad lib. Het vintage gestreepte veerdesign is een echte must-have en een bewijs van de dynamische, stedelijke stijl van ad lib. Deze dunne en lichte volrand titanium look is uitgerust met een bèta-titanium scharnier wat de flexibiliteit vergroot tijdens drukke dagen in de stad.

AB3311 Liefhebbers van mode en technologie zullen zich laten inspireren door dit nieuwe ad lib-montuur. Met zijn innovatieve mix van Japanse engineering en hightech materialen in een nette, vintage-geïnspireerde verpakking, is deze eigentijdse herenlook gemaakt voor het dynamische stadsleven. Het volledig omrande, ronde titanium voorstuk en bèta-titanium scharnier zijn het antwoord op comfort en flexibiliteit terwijl stijlreferenties worden versterkt door de jaren 70 geïnspireerde gestreepte veer.

AB3312 Op zoek naar een comfortabele bril die ook je stijl en atletische skills aanspreekt? Zoek dan niet verder. Dan is deze trendy, nieuwe bril uit de ad lib collectie het helemaal. Licht, flexibel en eenvoudig. De edgy titanium look heeft een opvallende dubbele neusbrug en ultradunne bèta-titanium veren. Energie en spontaniteit komen tot uiting in levendige kleuraccenten op de neusbruggen en met een kleurcontrast op de veren.

AB3313 Til vrijheid naar een hoger niveau met dit superieure, ultracomfortabele montuur van ad lib! Geleid door een passie voor mode, kleur en sport, hebben ontwerpers deze moderne vierkante voorstukken gemaakt van hoogwaardig titanium en een vleugje diversiteit toegevoegd door middel van energieke kleuraccenten op de neusbrug en veren. Dit lichtgewicht model ziet er geweldig uit en is gemaakt voor de stadse snelheid.

Meer informatie?

Charmant Group Benelux
Pelmolenlaan 12-14
3447 GW, Woerden
The Netherlands