Maatwerk-financiering bij ABN AMRO

Starten, overname, uitbreiden of verbouwen? Dat betekent investeren en vaak kunt u dan niet zonder een financiering. Optitrade heeft in samenwerking met ABN AMRO een financieringsarrangement voor ondernemers in de optiekbranche ontwikkeld. Met dit arrangement biedt ABN AMRO u maatwerk-financiering gericht op uw specifieke financieringsbehoefte.

U profiteert van interessante voordelen:

  • een eenvoudige aanvraagprocedure
  • korte doorlooptijd van uw aanvraag
  • centrale behandeling door (branche)specialisten
  • altijd 50% korting op de afsluitprovisie

Eenvoudige aanvraagprocedure bij arrangementsfinanciering
Voor investeringen en overnames zult u veelal in overleg met uw accountant en Optitrade een investeringsbegroting en exploitatieprognose opstellen. Uw accountant of Optitrade levert uw aanvraag (digitaal) aan bij de afdeling Arrangementen in Amsterdam. Een (branche)specialist van Arrangementen beoordeelt uw aanvraag op basis van de gemaakte arrangementsafspraken.

Kennismakingsgesprek op het ABN AMRO kantoor
Afdeling Arrangementen regelt ondertussen een afspraak voor een kennismakingsgesprek met een relatiemanager van het ABN AMRO kantoor bij u in de buurt. In dat gesprek komen alle onderdelen van uw plan ter sprake:

  • uw ervaring
  • de lokale marktsituatie
  • uw toekomstplannen
  • uw vermogens- en inkomenspositie

Uiteraard kunt u ook bij de relatiemanager terecht voor het openen van een rekening, het regelen van uw betalingsverkeer en uw overige financiële zaken.

Van gesprek tot offerte
Na het gesprek met de lokale relatiemanager en ontvangst van de opgevraagde informatie wordt de financieringsaanvraag uitgewerkt door de  branche)specialist. Bij een positieve beoordeling van de aanvraag wordt de financieringsofferte vervaardigd en door uw lokale relatiemanager aan u uitgereikt.

Meer informatie?
Neem dan contact op met Optitrade Retailgroep via +31 (0)30 634 31 32 of met de contactpersoon van het Optitrade Arrangement bij ABN AMRO, de heer Ronald Mol +31 (0)6 124 183 24, ronald.mol@nl.abnamro.com.