Topinterieur met WSB Interieurbouw

Op het gebied van interieurbouw hebben wij afspraken gemaakt met WSB Interieurbouw. WSB staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en design en biedt zijn klanten alle diensten die nodig zijn om een onderscheidende, commerciële winkel te creëren. U kunt bij WSB terecht voor conceptontwikkeling, winkelontwerp, projectmanagement, budgetbewaking, productie en montage.

WSB richt zich op het creëren en realiseren van Commercieel Succesvol Retail Design.
Iedere creatieve uitdaging begint met een strategische conceptdialoog om de Retail Marketingstrategie goed te definiëren: Wie bent u, wat wilt u bereiken? Wat is het DNA van klant-product-omgeving? Het DNA van de winkel wordt zichtbaar in de ontwerpfase en krijgt gestalte in de realisatie.

WSB vertaalt gevoelens, emoties. WSB maakt het winkelmerk sterk door beleving te creëren.  We weten wat mensen werkelijk motiveert, wat van invloed is op hun koopgedrag. Onze ontwerpers zijn goed bekend met wereldsteden als New York, Parijs, Berlijn enzovoorts.

WSB beschikt over eigen architecten, bouwkundige tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs. Het team biedt WSB de mogelijkheid om de processen in de diverse fasen van uitvoering nauwgezet te volgen en te controleren.

Optitrade-deelnemers krijgen bij WSB korting op het ontwerp van een winkelconcept en -verbouwing. WSB heeft in de loop der tijd al voor tientallen Optitrade-deelnemers het interieur verzorgd. Voorbeelden van gerealiseerde projecten en meer informatie over WSB vindt u op www.wsbinterieurbouw.nl.

Meer informatie?
Neem dan contact op met Optitrade Retailgroep via +31 (0)30 634 31 32 of info@optitrade.nl.