Extra service voor uw klanten, extra omzet voor u

Accepteer creditcards tegen een scherp tarief
met Optitrade Retailgroep en PaySquare

Als servicegerichte ondernemer komt u uw klanten zo veel mogelijk tegemoet. Ook als het om betalen gaat. U biedt uw klanten extra gemak én veiligheid als u net als de meeste opticiens en audiciens creditcards accepteert via PaySquare. Als deelnemer van Optitrade profiteert u daarbij ook nog eens van scherpe tarieven.

Creditcards leveren u méér op
Consumenten die met een creditcard betalen, hebben veel voordelen. Zo kunnen ze hun bestedingen later of zelfs gespreid betalen, hun aankopen zijn in veel gevallen gratis verzekerd én ze profiteren van diverse aantrekkelijke loyaltyprogramma’s. Een creditcardhouder geeft dan ook makkelijker geld uit en besteedt ook nog eens hogere bedragen. Steeds meer consumenten ontdekken het gemak en de voordelen van creditcards. Door creditcards en internationale betaalpassen te accepteren, vergroot u uw service en bereikt u een groeiende klantengroep uit binnen- en buitenland.

Interessant voor buitenlandse klanten
Stelt u buitenlandse consumenten in staat met hun eigen creditcard of internationale betaalpas af te rekenen, dan neemt u een belangrijke koopdrempel weg. Via PaySquare regelt u naast Visa, MasterCard en Maestro onder meer de acceptatie van UnionPay en JCB, de meest gangbare betaalpassen voor bezoekers uit China en Japan. Zo zet u de deur open naar een groep klanten met een royaal bestedingspatroon.

PaySquare maakt het mogelijk
PaySquare is al ruim dertig jaar een betrouwbare partner in het betalingsverkeer en ondersteunt u met kennis, ervaring en praktische service. Via PaySquare regelt u de acceptatie van alle bekende creditcards en internationale betaalpassen. Op de betaalautomaat in uw winkel, maar ook in uw webwinkel en per post, telefoon of fax. In Nederland en daarbuiten.

Altijd inzicht
Met PaySquare verzekert u zich van extra omzet én van een snelle verwerking. Iedere week ontvangt u de creditcardbetalingen op uw rekening.  Daarnaast heeft u online altijd en overal inzicht in uw betalingen.

Een partner voor vandaag én morgen
PaySquare is onderdeel van Equens, een solide partij met een aantal grote Europese banken als belangrijkste aandeelhouders. De afhandeling en uitbetaling van uw transacties zijn in vertrouwde handen.

Scherpe tarieven, zonder verrassingen
Betalingen met creditcards en internationale betaalpassen bieden u een hogere omzet, toegang tot nieuwe klantengroepen en meer veiligheid voor uw bedrijf en uw medewerkers. Bovendien betaalt u bij PaySquare een all-intarief, zonder abonnements- of aansluitkosten. Bij een retour krijgt u de commissie volledig terug; een uniek pluspunt van PaySquare. Bovendien ondersteunt PaySquare u met diverse praktische tools en adviezen om fraude te voorkomen.

Extra voordeel voor Optitrade-deelnemers
Per creditcardbetaling betaalt u aan PaySquare een percentage van het transactiebedrag. Als deelnemer van Optitrade profiteert u van extra aantrekkelijke tarieven.

Gratis whitepapers
In de whitepapers van PaySquare vindt u objectieve en uitgebreide informatie over onderwerpen als fraudebestrijding en de kosten van het betalingsverkeer. Op www.paysquare.nl/whitepaper kunt u de whitepapers die voor u interessant zijn gratis downloaden.

Meer informatie?
Neem dan contact op met PaySquare via T +31 (0)30 238 73 33 of
E merchantservices@paysquare.nl.