Vergroot uw omzet met de betaaloplossingen van Worldline
Uw klanten snel, veilig en eenvoudig laten betalen, dat is waar Worldline graag bij helpt. Met het bieden van de juiste betaalmogelijkheden verhoogt u bovendien uw omzet en conversie. Worldline biedt oplossingen voor het volledige betalingsverkeer. Zo kunt u klanten altijd laten betalen op de door hen gewenste manier en haalt u meer uit uw verkoop, in de winkel en online.

Onze betaalautomaten
Worldline betaalautomaten zijn snel, eenvoudig in gebruik, hebben een lange levensduur en maken vanzelfsprekend contactloos betalen en retourpinnen mogelijk. Betalen is eenvoudig en veilig door het grote kleurenscherm, de uitgebreide betaalmogelijkheden en de goede pinafscherming. U kunt kiezen uit verschillende toonbank- en mobiele betaalautomaten, met of zonder kassakoppeling.

Alle betalingen accepteren
Bij Worldline kunt u ook terecht voor de acceptatie van betalingen. Onze betaalautomaten zijn geschikt voor de acceptatie van alle bekende betaalkaarten en betaalmethoden. Accepteer populaire betaalkaarten, zoals Maestro, V PAY, Visa, Mastercard, UnionPay, JCB, Discover en Diners Club. Ook smartphone betalingen met Samsung Pay, Apple Pay en Google Pay zijn mogelijk. Zo regelt u alles via Worldline veilig en betrouwbaar. Daarbij profiteert u van een snelle uitbetaling en gratis inzage in alle transacties.

Extra omzetgroei met DCC
Met Dynamic Currency Conversion (DCC) kunnen klanten uit niet-eurolanden in hun eigen vertrouwde valuta afrekenen met MasterCard, Visa, Maestro en V PAY. Zo weten klanten tijdens het afrekenen exact waar zij aan toe zijn, terwijl u het bedrag in euro’s krijgt uitbetaald. Een geruststellend idee voor klanten zonder vervelende verrassingen achteraf. Het transactiebedrag wordt namelijk afgeschreven zonder koersverschil. Uw klanten krijgen daarbij de beste wisselkoers. Wanneer uw klant op dezelfde dag met dezelfde betaalkaart een betere wisselkoers vindt, vergoedt Worldline het verschil. U ontvangt een aantrekkelijke vergoeding (Payback) over alle DCC-transacties. Via de DCC-service kunt u uw gasten laten betalen in 47 verschillende munteenheden.

Een eigen cadeaukaart uitgeven
Cadeaukaarten zijn populair en de acceptatie van cadeaukaarten heeft veel voordelen. Een cadeaukaart stimuleert aankopen, vergroot de loyaliteit van klanten en trekt nieuwe klanten aan. Een cadeaukaart is een interessante manier om de omzet te verhogen en de zichtbaarheid van uw onderneming te vergroten. Via Worldline kunt u uw eigen cadeaukaarten ontwerpen en uitgeven.

Optitrade heeft een goede samenwerking met Worldline. Voor meer informatie over de speciale Optitradeklantenkorting verwijzen we graag door naar de speciale klantenpagina van Worldline. Ga naar.

Op pinnen.nl vindt u meer informatie over alle producten en diensten van Worldline. Of neem contact met ons op via +31 (0) 88 765 7010 of via sales-netherlands@worldline.com.

Onze medewerkers adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Over Worldline

Met het bieden van de juiste betaalmogelijkheden verhogen ondernemers hun conversie en verkoop. In een snel veranderende markt biedt Worldline oplossingen die klaar zijn voor de toekomst en die meerwaarde bieden aan ondernemers. Door het leveren van innovatieve oplossingen kunnen klanten veilig, gemakkelijk en overal op de door hen gewenste manier betalen. Worldline biedt een compleet aanbod van omnichannel oplossingen, internetkassa’s, betaalautomaten, betaalkaartacceptatie, cadeaukaarten en loyalty diensten, kortom een one-stop shop voor uw volledige betalingsverkeer. Met ruim 45 jaar ervaring is Worldline de Europese marktleider in betaaloplossingen en betaalautomaten.

Worldline
Eendrachtlaan 315
3526 LB Utrecht
Postbus 30600
3503 AJ Utrecht
Nederland

Voor meer informatie
T. +31 (0)88 765 7010
E. sales-netherlands@worldline.com
W. shop.worldline.nl