AI Healthable™ nú voor iedereen beschikbaar!

Starkey Benelux heeft goed nieuws: Livio AI hoortoestellen zijn vanaf heden beschikbaar in de ZN Database!

Zoals u wellicht weet zijn Starkey hoortoestellen al enige jaren uitgerust met slimme Healthable™ AI-techniek. Echter, tot op heden was deze techniek niet voor iedereen beschikbaar. Als marktleider op het gebied van AI-gestuurde hoortoestellen nemen we nu het voortouw om hier per direct verandering in te brengen. Vandaar dat onze AI Healthable™ techniek vanaf heden  beschikbaar is in de ZN hoortoestellen Database.

AI voor iedereen…

AI Healthable™ hoortoestellen hebben héél veel voordelen, ook voor ú. Ingebouwde sensoren worden gebruikt om dragers een zeer realistische geluidservaring te bieden, ze monitoren beweging en sociale interactie en ze bieden diverse veiligheidsvoordelen. De slimme techniek helpt mensen om weer midden in het leven te staan, om gezonder te leven, om zonder enige moeite het maximale uit hun hoortoestellen te halen.

Superieure geluidskwaliteit plus geavanceerde functies en mogelijkheden

Geavanceerde technologieën werken samen om een uitzonderlijke geluidskwaliteit te bieden in elke omgeving. Met slechts een kleine meerprijs uiteraard ook leverbaar als de kleinste oplaadbare hoortoestellen die tot 24 uur gebruiksduur bieden. Er zijn verbeterde streaming prestaties waardoor uw klant optimaal kan genieten van muziek of favoriete tv-programma’s.

Telefoongesprekken worden met een druk op de knop van de mobiel beantwoord en volledig handsfree (Tweeweg audio) gestreamd. Maak eigen gepersonaliseerde programma’s en koppel deze aan favoriete locaties voor automatische omschakeling. Met de apart leverbare afstandsbediening wijzigt de gebruiker het volume en schakelt eenvoudig van programma. En met de unieke automatisch ‘aan/uit’ feature bespaart uw klant automatisch batterij of accu als de hoortoestellen niet in gebruik zijn.

Volautomatisch…

Telehear, ‘Vind mijn telefoon’, Dubbeltik bediening, Thrive assistent, geproken herinneringen, zelfcheck van het toestel door de gebruiker en ”Spraak naar Tekst’, het is er allemaal en volautomatisch beschikbaar. Voor meer informatie adviseren wij u om ook de Livio AI consumentenbrochure te downloaden.

Ongewijzigde inkoopcondities!

Starkey Benelux biedt deze volledige nieuwe productlijn aan zonder enige verhoging van onze toch al uiterst gunstige inkoopprijzen. En wij garanderen u ook géén prijswijzigingen dit jaar, ondanks de complexe situatie op dit moment wereldwijd, ook in onze industrie. Wij realiseren ons goed wat de uitdagingen zijn binnen de vergoede zorg en laten mede daarom de inkoopcondities ongewijzigd. We denken daarnaast dat efficiënte aanpassingen o.a. stoeltijd besparen dat ervoor zorgt dat bijzonder economische aanpassingen in de markt van de zorgverzekeraars kunnen worden gerealiseerd.

Daarnaast geniet u natuurlijk altijd van gratis vijf jaar volledige Starkey fabrieksgarantie op alle hoortoestellen (inclusief eventuele accu’s) en receivers.

Unieke propositie als Audicien…

Voor u als audicien betekent de ZN database uitbreiding dat u voor het eerst uw volledige klantportfolio kunt voorzien van de meest geavanceerde hoortoestellen op de markt. Als ‘Starkey audicien’ heeft u dus een technisch streepje voor, en wat voor een! Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden per techlevel hebben we de meest belangrijke functies overzichtelijk in deze tabel opgenomen.

Waarom Artificial Intelligence?

Kunstmatige Intelligentie (AI) helpt mensen om beter te verstaan en een beter leven te leiden. Het leert van het gebruik en de gebruiker en past zich aan de omgevingen aan waar de gebruiker graag komt en naartoe gaat. AI maakt het gebruik van hoortoestellen prettiger, makkelijker en beter. Het horen en verstaan in verschillende omgevingen gaat eenvoudig omdat het hoortoestel zich volledig automatisch aanpast.

Daarnaast zorgt AI voor nieuwe mogelijkheden die zonder AI niet mogelijk waren. We zien door AI-technologie aantoonbaar een snellere en hogere tevredenheid, kortere aanpastijd en minder nazorg, wat juist ook bij vergoede zorg van belang is gezien de tarieven van de zorgverzekeraars.

Kortom: hoortoestellen zijn dankzij AI makkelijker, slimmer, beter en zorgen voor u voor een moeiteloze aanpassing met tevreden klanten.

Wat is Healthable™ technologie?

Healthable™ technologie is een uitvinding van Starkey en gebruikt AI en ingebouwde sensoren om een betere geluidskwaliteit te geven en slimme gezondheid en welzijnsvoordelen te bieden. Livio AI klinkt niet alleen fantastisch, maar als allereerste Healthable hoortoestel ter wereld stelt het gebruikers in staat hun gehoor en gezondheid proactief aan te pakken door bijvoorbeeld het volgen van lichamelijke en mentale activiteit.

Zo kan Healthable™ technologie bijvoorbeeld het aantal stappen activiteiten monitoren en motiveren om meer te bewegen om gezonder te leven. Het kan sociale betrokkenheid en het actief luisteren meten om zo cognitieve achteruitgang te helpen verminderen.

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Starkey Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11   info@KINDHOREN.nl

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | jeroen@kindhoren.nl – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | thom@kindhoren.nl | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | robbert@kindhoren.nl | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | guillaume@kindhoren.nl – 06-430 589 22

www.kindhoren.com
www.starkey.nl