BB Hearing | Nieuw, krachtig en compact | vac-clean uv vacuümreiniger van flow-med

De vac-clean, voor het eenvoudig reinigen van hoortoestellen, oorstukjes, gehoorbescherming, In-ears en hearables. Drie standen en een geweldige zuigkracht waarmee cerumen en andere vuilresten opgezogen worden.

Met de nieuwe vac-clean uv wordt het reinigen van hoortoestellen, oorstukjes, gehoorbescherming, In-ears en hearables nog eenvoudiger. Deze mini vacuümreiniger heeft drie standen en een geweldige zuigkracht waarmee cerumen en andere vuilresten (eventueel na droging met de dry-cap uv) opgezogen worden.

De drie meegeleverde opzetstukken kunnen eenvoudig worden gewisseld en gereinigd. Het blauwe ledlicht in de vac-clean heeft een antimicrobieel effect.

De vac-clean uv is een medisch apparaat dat voldoet aan de hoge eisen voor medische hulpmiddelen (klasse 1) van de Medical Device Regulation (EU) 2017/745.

Voor wie is de vac-clean gemaakt?
Flow-med heeft deze handzame en innovatieve vacuümreiniger ontworpen in samenwerking met een grote reparatieafdeling van hoortoestellen in Europa. Het is bedoeld voor de consument, zodat deze zelfstandig het noodzakelijke onderhoud kan uitvoeren. Door het eivormige design en de eenvoudige werking is het apparaat door vrijwel iedereen te bedienen. Voor u heeft dit als voordeel dat uw klant minder vaak in de winkel komt met klachten zoals verstoppingen in IHO hoortoestellen, filters, slangetjes of domes.

Lees hier het hele bericht.