HOYA Padel Toernooi 2022

Padel is de snelst groeiende sport van Nederland en in Spanje, na voetbal, zelfs de grootste sport. De 1e editie van het HOYA Padel Toernooi op 11 september biedt iedereen een uitgelezen kans om kennis te maken met padel, of vaardigheden te vergroten. Bovenal is het een gezellige sport, ideaal om samen met collega’s te beoefenen!

Over padel

Padel is een mix tussen squash en tennis en wordt gespeeld in een glazen kooi van 10 bij 20 meter. Je speelt padel met een kleine racket, gemaakt van kunststof met luchtgaten. Door het gebruik van de wanden krijg je vaak nog een tweede kans om de bal terug te spelen.

Clinic en toernooi

Padel trainers uit de top van Nederland verzorgen een leerzame clinic voor beginnende en de wat meer ervaren spelers. Vervolgens start een spannend toernooi, afgestemd op het niveau van de deelnemers.

Inschrijven tot 1 september

Inschrijven kan als team (2 personen) of individueel. Uit de individuele inschrijvingen worden teams samengesteld. Wacht niet te lang: de capaciteit is beperkt! Opticiens waar HOYA kernleverancier is, krijgen voorrang.

https://info.hoyavision.com/nl/padel-toernooi