Alone we can’t do much, together we can change the World’

In 2018 startte KIND HOREN als vertegenwoordiger van Starkey in de Benelux, namens de Starkey Hearing Foundation een Nationale inzamelactie van gebruikte hoortoestellen.

En met succes! Dankzij de geweldige hulp en steun van vele audiciens én hun klanten zijn ook dit jaar  duizenden hoortoestellen ingezameld die een tweede leven gaan krijgen. Héél veel dank daarvoor! Door uw steun aan de Starkey Hearing Foundation worden mensen geholpen die niet of nauwelijks toegang hebben tot hoorzorg.

Ieder jaar starten nieuwe hoorprojecten in de armste landen van de wereld. Dit jaar is dit echter vrijwel onmogelijk gebleken, door de corona gerelateerde reisrestricties en de onmogelijkheid samen te komen in grotere groepen, zijn hoorprogramma’s helaas wereldwijd worden opgeschort. Er wordt nu volop gewerkt aan een herstart in het komende voorjaar.

Dus ook in 2021 willen wij de Inzamelactie graag voortzetten en u kunt daarbij helpen door óók in het nieuwe jaar weer gebruikte hoortoestellen in te zamelen. Wanneer “oude” toestellen bij u worden ingeleverd kunt u – als blijk van dank – namens de Foundation een officieel Certificaat uitgeven aan uw klanten. Zij mogen immers trots zijn op hun donatie! De gebruikte hoortoestellen mogen van iedere fabrikant, van ieder merk of type zijn. Ze worden door een team van deskundigen bij Starkey in Minneapolis gereviseerd, eventueel gerepareerd en in internationale missies weer ingezet, naast vele splinternieuwe Starkey toestellen.

De Starkey Hearing Foundation bestaat ruim 30 jaar, is actief in méér dan 100 landen en heeft – met de hulp van duizenden vrijwilligers en vele toonaangevende sponsors – al ruim 2 miljoen hoortoestellen aangepast. Hiermee zijn talloze levens verbeterd. Om dit werk voort te zetten kunnen we uw hulp hard gebruiken!

U heeft misschien al een brochurehouder en brochures? Het zou heel fijn zijn als deze ook in 2021 een plaatsje in uw winkel mogen krijgen. Natuurlijk kunt u altijd nieuwe brochures en Certificaten bestellen. Of misschien wilt u op uw eigen social media kanalen aandacht geven aan de inzamelactie in uw winkel? Even bellen (+31 (0)55-360 2111) of mailen (info@kindhoren.nl) en wij zijn u daarbij graag behulpzaam.

Maak óók een globale impact!

Starkey Hearing Technologies is meer dan de unieke hoortoestellen die de fabrikant ontwikkelt en produceert. Wij geloven in het feit dat het kunnen horen van de wereld en de mensen om ons heen essentieel is voor ons leven, net zoals ademhalen dat is.

Onder de bezielende leiding van Starkey eigenaar Bill Austin en zijn vrouw Tani – en voortbordurend op Austin’s visie “Alone we can’t do much, together we can change the World”-, zet de Starkey Hearing Foundation zich in voor mensen over de hele wereld in gebieden waar geen of nauwelijks hoorzorg is. Het is onze missie om mensen bij elkaar te brengen, hun leven rijker te maken en om het meest optimale uit het leven te halen door hen weer te laten horen.

Het leven bestaat uit het delen van ideeën, dromen en doelen. Horen is hierbij van vitaal belang. Eén persoon weer kunnen laten horen lijkt een kleine daad van vriendelijkheid, maar kan op termijn een groot effect hebben op de toekomst van onze wereld.

Download hier de Nationale Inzamelactie brochure.
De Starkey Hearing Foundation volgen? Klik voor Facebook, Instagram of LinkedIn

Nog niet bekend met de Foundation? Kijk dan hier voor meer informatie.

Accountmanagers Starkey Nederland
Suzanne Bus | suzanne@kindhoren.nl – 06-183 542 27
Jeroen Douw |jeroen@kindhoren.nl – 06-220 620 70

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Starkey Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11   info@KINDHOREN.nl

www.kindhoren.com

www.starkey.nl