— Altijd en overal erbij horen! —

Wellicht heeft u er al iets van gehoord of gemerkt; Hoorexpert is bezig met een grondige modernisatieslag. Van nieuwe administratieve software tot magazijnreorganisatie en van een opgeruimde huisstijl tot customer care op niveau, deze hooroplossingenspecialist laat in 2023 écht zien wat ze in huis heeft. De verbeteringen zijn begonnen met het introduceren van een nieuwe logo en zullen geleidelijk, gedurende het hele jaar uitgerold worden.

Bezoek de Optitrade Audiologie Marathon, ontmoet het Hoorexpert team, proef de nieuwe styling, bekijk nieuwe producten, bespreek samenwerkingsmogelijkheden en laat u overtuigen dat deze toekomstbestendige organisatie het eigen motto nog jarenlang waar zal maken: Hoorexpert ontzorgt!

Hoorexpert missie:

Wij zijn een gespecialiseerd en gecontracteerd audiologisch leverancier.

Wij adviseren over, leveren, installeren en onderhouden uiteenlopende hooroplossingen, hulpmiddelen en zorgmaterialen. Dit doen wij middels een directe samenwerking met vrijwel alle Nederlandse audiciens, zorgverzekeraars en zorgprofessionals zodat onze eindgebruikers optimaal geholpen kunnen worden.

Wij verzorgen ook toegepaste communicatie-, toegankelijkheids- en veiligheidsmiddelen voor op het werk en in openbare gebouwen zoals scholen, kerken, theaters, musea, toeristische attracties en overheidsinstellingen.

Dankzij onze expertise, uitgebreide productrange en mensgerichte service kunnen wij eigentijdse, maatschappelijk verantwoorde hoorzorg bereikbaar maken voor iedereen die dat nodig heeft.

Wij ambiëren dan ook hét kenniscentrum en referentiepunt te zijn voor hulpmiddelen, toegankelijkheid, werkplekaanpassingen en audio-communicatie door de gehele Nederlandse hoorzorgketen.