Probeer. Hoor. Geniet – Maak kennis met de nieuwste ReSound OMNIA hoortoestellen.

In maart kondigde GN Hearing de uitbreiding aan van de populaire ReSound OMNIA-familie, met meer opties voor de grootste onvervulde behoefte van mensen met gehoorverlies: spraak verstaan in lawaai.

Met ReSound OMNIA bent u altijd afgestemd op wat er om u heen gebeurt, ongeacht waar het geluid vandaan komt, zo kunt u met alle gemak deelnemen aan de wereld om u heen. Nu is de succesvolle ReSound OMNIA familie compleet met custom modellen en GN’s kleinste oplaadbare hoortoestel ooit, de miniRIE.  

Met het nieuwe comfortabele en elegante ontwerp van de ReSound OMNIA hoortoestellen vergeet u bijna dat u hoortoestellen draagt en geniet u van een hele dag aan batterijduur en verbeterde connectiviteit.

Bezoek onze stand! (4.05)

Wilt u zelf ontdekken hoe fantastisch de nieuwe OMNIA-hoortoestellen klinken? Kom dan langs op de Audiologie Marathon! Het GN Hearing team staat voor u klaar bij stand 4.05 om de nieuwe OMNIA-hoortoestellen live aan u te demonstreren. U kunt ook verschillende modellen en technologieën vergelijken met behulp van onze Klangfinder. En als kers op de taart kunt u ook genieten van een lekker kopje koffie, deelnemen aan leuke activiteiten én kans maken op mooie prijzen. Waar wacht u nog op? We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Waarom ons bezoeken?

  • Ervaar ReSound OMNIA zelf
  • Live demonstraties door het GN Hearing team
  • Vergelijk verschillende modellen en technologieën met behulp van onze Klangfinder
  • Geniet van een lekkere snack voor bij de koffie
  • Neem deel aan leuke activiteiten
  • Maak kans op mooie prijzen