Audicien van het jaar 2019

Moet jouw hoorspecialist dé audioloog van 2019 zijn? Geef het aan!

De wedstrijd Audioloog van het Jaar van Rayovac, die plaatsvindt in samenwerking met Audio Infos, EHIMA en EFHOH, vraagt patiënten om een hoorzorgprofessional te nomineren die verder is gegaan dan alleen zijn plicht te hebben vervuld en die een uitstekende zorg heeft verstrekt aan patiënten en hun familie.

Wat zoekt de jury?

Het gaat niet om het aantal inzendingen dat uw audioloog ontvangt, maar om kwalitatief hoogwaardige en informatieve inzendingen.
De jury zoekt voorbeelden van de uitzonderlijke inzet van audiologen, het verschil dat ze hebben gemaakt in jouw leven of dat van een familielid, hun kennis van nieuwe technologieën en voorbeelden van samenwerking met andere specialisten. Alle inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijk panel, bestaande uit deskundigen uit het bedrijfsleven, vertegenwoordigers van liefdadigheidsinstellingen en verenigingen. Onze juryleden werken volgens een criterium, daarom is het goed om te weten wat je in je inschrijving op dient te nemen. Bekijk hier goed de beoordelingscriteria.

  • De inzendingen sluiten op 1 juli 2019; we geven een week extra voor het ontvangen van inzendingen per post.
  • Je apparaat dient aangemeten te zijn tussen augustus 2015 en juli 2019.
  • Je inschrijvingsformulier dient volledig ingevuld te zijn.
  • De reden voor de nominatie dient minimaal 50 woorden en maximaal 1000 woorden te zijn.

Wat levert het jou op?

Niet alleen krijgt jouw audioloog de welverdiende erkenning, de winnende inzending krijgt bovendien een geldprijs van € 250,- en producten van Russell Hobbs ter waarde van € 200,-.

Doe mee en vul het formulier in

Klik hier om jouw hoorspecialist te nomineren. Veel succes!

Bron: Audiologist of the Year