Optitrade Day 2019 in het teken van samenwerking

De allereerste Optitrade Day, afgelopen september, was een succes. Deze Optitrade-bijeenkomst ‘nieuwe stijl’ bleek voor herhaling vatbaar en daarom zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen van een tweede editie.

Optitrade Day 2019 vindt wederom plaats op de derde maandag van september en ook dit jaar in DeFabrique, die bijzondere locatie in Maarssen.

Het thema dat in 2019 centraal staat, is Optitrade op het lijf geschreven en luidt: SAMENWERKEN WERKT.

De veranderingen in de optiek- en audiologiebranche gaan in vliegende vaart en nopen de zelfstandige ondernemers tot samenwerking -met leveranciers en met een goede organisatie die hen ondersteunt en ontzorgt. Samen staan we sterker; daar zijn wij als retailorganisatie van overtuigd.

Het begrip samenwerking zal als een rode draad door het programma lopen. Hoe dat programma er precies gaat uitzien, onthullen we binnenkort. We kunnen u al wel vertellen dat het minstens zo verrassend wordt als vorig jaar en bijzonder interessant is voor ál onze klanten, zowel opticiens als audiciens, én leveranciers.

Het logo dat we voor Optitrade Day 2019 hebben laten maken, symboliseert samenwerking (armen op elkaars schouders) en het positieve resultaat daarvan (opwaartse lijn uit een grafiek). De kleur goud verwijst naar het gouden randje dat samenwerking met zich meebrengt. Wij zijn er trots op; dit logo laat heel goed zien waar wij als organisatie voor staan.

 

 

 

 

Noteer alvast in uw agenda: maandag 16 september 2019.

U hoort snel weer van ons!