Baanbrekende technologie geeft gebruikers de mogelijkheid om volledig handsfree te telefoneren

Starkey is door Apple ‘s Made for iPhone (MFi) programma gecertificeerd voor bi-directioneel streamen. De innovatieve line-up van Starkey toestellen is daardoor sinds enige tijd nóg meer compatibel met iPhone en iPad doordat gebruikers volledig handsfree kunnen telefoneren.

Met Starkey’s 2.4 GHz Thrive platform wordt spraak door de hoortoestel microfoons opgevangen en direct naar iPhone en iPad gestreamd. Tweeweg Audio kan zowel voor telefoongesprekken als met andere apps zoals Microsoft Teams, FaceTime en Zoom worden gebruikt.

Bekijk hier de nieuwe Starkey video!

Starkey Firmware update

Na de laatste firmware update (6.11.1.0 en nieuwer) via de Starkey Inspire Aanpassoftware kunnen de hoortoestellen gebruik maken van het nieuwe LEA2 (Low Energy Audio 2) Protocol. Een mooi moment om hiervoor uw klanten in uw winkel uit te nodigen. Met het LEA2 Apple-protocol is robuust tweerichtingsverkeer tussen de smartphone en de hoortoestellen mogelijk. Daarnaast is het nieuwe protocol volledig stereo en ook nog eens een flink stuk energiezuiniger! Apple iOS 15.1 wordt automatisch gepushed bij iPhone en iPad-gebruikers.

Samenwerking met Apple!

Starkey is zich bewust van de toegankelijkheids-problemen waarmee hoortoestelgebruikers soms nog steeds worden geconfronteerd. Iets dat velen van ons als vanzelfsprekend beschouwen – telefoneren – is vaak nog een barrière voor communicatie en verbinding met anderen. Starkey’s benadering van hoorgezondheid, samen met de krachtige software-updates van Apple, verwijdert de laatste belemmering voor slechthorenden. Dit is zonder meer technologie waarop hoortoestelgebruikers hebben gewacht.

Oók beschikbaar in de ZN Database!

Deze laatste innovatie is niet alleen beschikbaar voor de nieuwe Evolv AI productfamilie die binnenkort leverbaar is. Want de technologie is ook backwards compatibel met de huidige Livio (AI) Series en daarmee beschikbaar voor de Private Markt én de ZN Database. Een unieke en bijzondere feature, óók in de markt van de zorgverzekeraars dus.

Samengevat is Tweeweg streamen compatibel met alle Starkey 2,4 GHz toestellen, mits voorzien van de laatste firmware versie.

Download de QuickTIPS!

Benieuwd welke Apple-modellen precies compatibel zijn?

Wilt u snel Apple apparaten instellen en instructies lezen om uw klanten te informeren? Of precies zien tot welke functies het bedieningspaneel van de iPhone toegang biedt? Download dan deze QuickTIPS!

Tweeweg Audio wordt uitsluitend bestuurd via de vertrouwde Apple-bedieningselementen. Deze zijn toegankelijk via het drie keer op de zijknop drukken of vanuit het Bedieningspaneel. Tweeweg Audio is gelabeld als “Input Opties”.

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | jeroen@kindhoren.nl – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | thom@kindhoren.nl | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | robbert@kindhoren.nl | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | guillaume@kindhoren.nl – 06-430 589 22