Bernafon Alpha hoortoestellen worden nog aantrekkelijker

Om de klantervaring en de keuze met Alpha hoortoestellen te verbeteren, breidt Bernafon het productaanbod verder uit. De premium Bernafon Alpha hoortoestellen met Hybrid Technology™ worden nu geleverd met een extra uitvoering/model, meer hulp bij de fijnafstellingen, het nieuwe Music Experience programma én een draagbare Charger Plus.

Het is een spannende tijd voor Bernafon nu het Zwitserse merk dit jaar haar 75e verjaardag viert. Met de oplaadbare Alpha miniRITE T R lanceerde Bernafon het allereerste hoortoestel met Hybrid Technology™ in de branche. Net als een hybride auto, combineert het twee signaalbewerkingsstrategieën binnen één hybride systeem voor het beste geluid zonder compromissen.Bernafon Alpha is over de hele wereld uitzonderlijk goed ontvangen. Om de cliëntervaring- en keuze nog verder te vergroten, introduceert Bernafon nu het nieuwe Music Experience programma, een draagbare Charger Plus, meer hulp bij de fijnafstellingen en een extra uitvoering/model.

Music Experience programma
Als pionier in het verwerken van muziek met hoortoestellen, introduceert Bernafon het Music Experience programma. Deze alles-in-één oplossing is speciaal ontworpen voor dynamische muziekgeluiden, of die nu live gespeeld, opgenomen of gestreamd worden. Het koppelt Hybrid Sound Processing™ aan een nieuw onafhankelijk compressieschema voor muziek. Samen kunnen ze het bredere frequentiebereik en het hogere dynamische bereik van muziekgeluiden met hoge precisie en in real-time versterken. Het resultaat is een superieure geluidskwaliteit en een uitgebalanceerde muziekbeleving, voor zowel muzikanten als muziekliefhebbers.

Draagbare Charger Plus voor Alpha miniRITE T R (leverbaar vanaf februari 2022)
De populairste miniRITE T R uitvoering van Bernafon kan nu onderweg in slechts 3 uur volledig opgeladen worden met de draagbare Charger Plus. De nieuwe oplader geeft Bernafon Alpha gebruikers met een actieve levensstijl meer vrijheid. De powerbank is in staat om de twee hoortoestellen 3 keer volledig op te laden.. Via het handige deksel kunnen de hoortoestellen veilig worden opgeborgen tijdens het opladen en transport.

Update Oasisnxt aanpassoftware
Oasisnxt 2021.2 aanpassoftware vergemakkelijkt de fijnafstelling van Bernafon Alpha hoortoestellen met de nieuwe Fitting Assistant. Versterkings- en feature-aanpassingen worden voorgesteld op basis van een verzameling aan voorgedefinieerde reacties vanuit een cliënt in een groot aantal luistersituaties. Veranderingen kunnen direct worden doorgevoerd voor een optimaal resultaat.
Bovendien maakt Bernafon Remote Fitting nu in-situ audiometrie mogelijk. Hiermee kunnen hoorzorgprofessionals op afstand gehoordrempels verifiëren en een audiogram valideren voor praktische en tijdige cliëntondersteuning.

Alpha miniRITE T en CROS/BiCROS miniRITE T R
Bernafon Alpha is nu ook verkrijgbaar in de miniRITE T uitvoering met niet-oplaadbare zink-lucht batterij en met een nieuwe MicroShell, een op maat gemaakt oorstukje, dat ontworpen is om comfortabel in een smalle gehoorgang te passen.

De draadloze en oplaadbare CROS/BiCROS miniRITE T R biedt een goede spraakverstaanbaarheid en geluidskwaliteit voor hoortoestelgebruikers met eenzijdige doofheid. Het zendt geluid naar het ontvangende hoortoestel met energiezuinige NFMI-technologie. Cliënten kunnen profiteren van verbeterde geluidslokalisatie en bescherming tegen excessieve luidheid of feedback. Geluid kan
gelijktijdig van externe apparaten naar het ontvangende hoortoestel worden gestreamd.

Voor Alpha productnieuws en ondersteuning kunt u contact opnemen met uw Bernafon accountmanager, www.bernafon.nl bezoeken, u abonneren op de blog, of Bernafon volgen op Facebook,
LinkedIn en/of Twitter.