Bezoek Starkey tijdens het Audicienscongres en win!

De toekomst van connectiviteit

Zaterdag 25 september en maandag 27 september 2021 kunt u Starkey bezoeken tijdens het het jaarlijkse Audicienscongres van AuDidakt. Dit jaar spreekt men van een “innovatiecongres” en u kunt verkennen wat de toekomst te bieden heeft.

 

Bluetooth techniek workshop

Geavanceerde technologie wordt steeds meer een onderdeel van ons leven. Een belangrijke factor hierbij is connectiviteit. Bluetooth kan met circa 1 megabit per seconde ontzettend veel data overbrengen en is nog steeds veelbelovend. Starkey heeft inmiddels tal van uitdagingen op het gebied van Bluetooth connectiviteit overwonnen en neemt u in een bijzondere Bluetooth Workshop mee op reis naar de toekomst. Verbreed uw visie, versterk uw kennis en leer alles over onze nieuwe producten.

 

Over het Audicienscongres 2021

Dit jaar staat in het teken van technische en medische innovaties. Wat verandert er in de vragen van de klant en de audicien en welke innovaties kan men verwachten? Bezoekers kunnen het dynamische en gevarieerde programma grotendeels zelf samenstellen. Naast een talkshow en alle bekende fabrikanten op het festivalterrein zijn er verdiepende expert sessies en innovatieworkshops.

Ga voor meer informatie naar: https://www.audidakt.nl/congres

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagers Starkey Benelux
Jeroen Douw | jeroen@kindhoren.nl – 06-220 620 70
Guillaume Lapere | guillaume@kindhoren.nl – 06-430 589 22

info@KINDHOREN.nl
www.kindhoren.com
www.starkey.nl

 

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Starkey Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11   info@KINDHOREN.nl

www.kindhoren.com

www.starkey.nl