Bollé op de olympische spelen

Bollé verfijnt voortdurend de kenmerkende combinatie van pasvorm, mode en comfort, precies wat de sporter wil. Dat vindt ook Bollé-ambassadeur Odile van Aanholt. Zij is drievoudig wereldkampioen en gaat, samen met Annette Duetz (viervoudig wereldkampioen) naar de olympische spelen deze zomer.

Bollé Esteem
De ESTEEM is het klassieke middelgrote vierkante montuur van Bollé. Dit model is gemakkelijk te dragen en modern met een facetvormig ontwerp en een metalen logo. Het is ook uitgerust met hoogwaardige onderdelen zoals klikscharnieren en Thermogrip®-rubber op zowel de dopjes van de veren als op de neuspads.

De ESTEEM maakt deel uit van onze “React for Good”-campagne en is gemaakt van 45% biologisch materiaal.

Verkrijgbaar met Volt+, Bollé’s revolutionaire gepolariseerde lens met hoog contrast.

Bollé Score
De SCORE verovert het spel met zijn lichtgewicht en flexibele TR90 nylon montuur en zijn super-draagbare afmetingen. De rechthoekige vorm met Thermogrip®-rubber op nosepad en veren is ideaal voor zowel sport als casual gebruik.

Verkrijgbaar met Volt+, Bollé’s revolutionaire gepolariseerde lens met hoog contrast.

Bollé Windchaser
Blijf op de top van trends en prestaties met het ultieme model uit de watersportfamilie. Stijlvol met een cilindrisch, gedurfd ontwerp en ultra-technische functies, de WINDCHASER heeft alles wat je nodig hebt om het verschil te maken.

Het glas met halve rand en ventilatie zorgt voor een uitstekende waterafvoer, de Fin Shield-technologie biedt zijdelingse bedekking en de FIT-TEC-veren met 3-axis rotatie in combinatie met een verstelbaar Thermogrip®-neusstuk bieden een perfecte pasvorm, ongeacht de intensiteit van de actie..

De WINDCHASER maakt deel uit van onze “React for Good”-campagne en is gemaakt van 45% bio-based materiaal.
Verkrijgbaar met Volt+, Bollé’s revolutionaire gepolariseerde lens met hoog contrast.